"Takvu te najviše volimo"

Nives Celzijus pokazala je svoju prirodnu ljepotu pa sve oduševila: "Bez filtera, filera, botoksa, to sam samo ja!"

Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 +19 Nives Celzijus - 3 Galerija

Nives Celzijus objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira bez trunke šminke na licu što se posebno svidjelo njezinim pratiteljima.

Nives Celzijus imamo običaj viđati sređenu i našminkanog lica, no njezini su pratitelji na Instagramu sada dobili priliku vidjeti kako izgleda bez trunke šminke.

42-godišnja Nives objavila je fotografiju na kojoj pozira prirodnog lica i u badiću trendi leopard uzorka, a u kojem je naglasila i svoj bujni dekolte.

"To sam samo ja", napisala je Nives uz heštegove bez šminke, bez filter, bez filera, bez fotošopa, bez botoksa i samo prirodno.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Nives Celzijus mi je ljepša:

  • Bez šminke
  • Sa šminkom

Ukupno glasova:

"Najljepša moja! Pa kako mi uljepša dan i odmah ti uzvraćam osmijeh", "Takvu te najviše volimo", "Prirodna i svoja, to si ti", "Vrh si", "Ljubomorna sam na tebe", "Prirodna, predivna žena", "Lijek za moje oči", "Ljepotica", "Zgodna", "Jako lijepo", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila.

A Nives je nedavno na Instagramu objavila i fotografiju na kojoj pozira ogrnuta bijelim džemperom ispod kojeg očigledno nema grudnjak, nego samo korzet u boji kože.

"Joj, što bih te..." napisala je uz prizor koji je podigao Celzijuse na društvenoj mreži, a u komentarima su joj se javili i muškarci i žene.

"Huh! Žensko sam, ali i mene si zavela", "Predivna si", "Ova žena je tako seksi", "Da ti srce stane", "Bomba", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila.

Pogledaji ovo Nives Celzijus Nekad i sad Osvanula fotografija 17-godišnje Nives Celzijus, već tada je pozirala za naslovnicu časopisa!

Nives je svoj pohod na domaću scenu počela je još u tinejdžerskim danima kada se pojavila u nekoliko spotova domaćih pjevača i na naslovnicama časopisa, a danas se može pohvaliti karijerama spisateljice, pjevačice, glumice, modela, influencerice i jednostavno joj sve čega se primi polazi za rukom!

Pogledaji ovo Nives Celzijus - 5 Celebrity Nives prozvali caricom, a bit će vam jasno zašto kad vidite tko stoji iza raskošnog buketa ruža kojim se pohvalila!

Uz to je i ponosna majka dvoje djece, sina Leonea i kćeri Taishe, koje je dobila u braku s bivšim nogometašem Dinom Drpićem.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Meghan Markle - 2 Kate Middleton i Meghan Markle +26 Meghan Markle Celebrity Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Mamić Marina Mamić Marina Mamić Marina Mamić +25 Marina Mamić Celebrity Transformaciju Farisa Pinje komentirao je i sam Kaarija, evo kako je reagirao kada je vidio svoju kopiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene