Opet nadmašila samu sebe

Zbog ovog vrućeg prizora Nives se dive i muškarci i žene: "Žensko sam, ali i mene si zavela!"

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus +24 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus podigla je temperaturu na društvenim mrežama novom golišavom fotografijom.

Nives Celzijus poznata je po provokativnim fotografijama kojima često časti svoje vjerne obožavatelje, a sada je još jednom pokazala da uvijek može nadmašiti i samu sebe.

Nives je na svojem profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira ogrnuta bijelim džemperom ispod kojeg očigledno nema grudnjak, nego samo korzet u boji kože.

Pogledaji ovo Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

"Joj, što bih te..." napisala je uz prizor koji je podigao Celzijuse na društvenoj mreži, a u komentarima su joj se javili i muškarci i žene.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Huh! Žensko sam, ali i mene si zavela", "Predivna si", "Ova žena je tako seksi", "Da ti srce stane", "Bomba", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila.

Pogledaji ovo Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus objavila je fotografiju zbog koje neki misle da ima dečka: "Koliko sam u posljednje vrijeme..."

Inače, 42-godišnja Nives svoj pohod na domaću scenu počela je još u tinejdžerskim danima kada se pojavila u nekoliko spotova domaćih pjevača i na naslovnicama časopisa, a danas se može pohvaliti karijerama spisateljice, pjevačice, glumice, modela, influencerice... i jednostavno joj sve čega se primi polazi za rukom!

Usto je i ponosna majka dvoje djece, sina Leonea i kćeri Taishe, koje je dobila u braku s bivšim nogometašem Dinom Drpićem.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey i Camila Alves Matthew McConaughey i Camila Alves Matthew McConaughey i Camila Alves Matthew McConaughey i Camila Alves +25 Matthew McConaughey i Camila Alves Celebrity Ovaj šarmer morao se namučiti oko svoje zanosne supruge, on je bio očaran čim ju je ugledao, a ona njega nije ni prepoznala!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Žalica - 1 Belma Lizde-Kurt Elvira Aljukić (Foto: PR) Jasna Žalica - 4 +24 Jasna Žalica Nekad i sad Sjećate se svih kućnih pomoćnica obitelji Fazlinović? Evo gdje su danas i kako izgledaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene