Pokrenula lavinu komentara

Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus, 2010. godina Nives Celzijus, 2010. godina Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 +19 Nives Celzijus - 1 Galerija

Nives Celzijus svoje je tijelo odlučila ukrasiti još jednom tetovažom, a na koji se dio tijela odlučila pokazala je svojim pratiteljima na Instagramu.

Nives Celzijus na Instagramu se pohvalila novošću na koju se mnogi ne bi usudili pristati.

Naime, na svome tijelu dala je napraviti još jednu tetovažu, a dio tijela koji je odabrala bio je strateški izabran.

Pogledaji ovo Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus objavila je fotografiju zbog koje neki misle da ima dečka: "Koliko sam u posljednje vrijeme..."

Na desnoj strani svog boka i stražnjice, Nives je dala nacrtati maslinovu grančicu, a zanimljivo je da već jednu takvu tetovažu i ima i to s lijeve strane rebara.

Nives je objavila videozapis na kojem se vidi koji ju je gospodin tetovirao, a na zakazani termin došla je u zelenoj haljini i tigrastim tangama koje su se vidjele dok se tetovirala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Očekivano, ispod njene objave skupili su se razni komentari.

''Svaka čast tattoo majstoru na koncentraciji!'', ''Što pije ovaj gospodin?'', ''Je l' boljelo?'' bili su neki od komentara, no čini se da se nekima njen postupak baš i nije svidio.

''Šteta, lijepa si k'o lutka'', ''Uništavanje najljepšeg tijela na Balkanu'', ''Takva matora se tetovira! Nisi baš u ''vinklu''!'', ''Nepotrebno'', pisali su joj drugi.

Sviđa li se vama nova tetovaža Nives?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Nives Celzijus - 1 Nekad i sad Nives objavila svoju fotku iz mladosti, kaže da samu sebe nije prepoznala: ''Bile su mi potrebne tri minute intenzivnog buljenja...''

A osim maslinovih grančica koje krase njeno tijelo, Nives ima još dvije tetovaže koje je dala napraviti još godinama prije.

Jednu ima na stražnjici, no na fotografijama koje je objavila teško je shvatljivo što ima tetovirano dok je druga, ona tetovirana iznad intimnih dijelova itekako poznata.

Naime, Nives je 2010. godine ispod trbuha tetovirala "Propiedad de Dino" (Dinino vlasništo), koju je tada i ponosno pokazala na promociji dopunjenog izdanja njezine knjige "Gola istina" u Zagrebu.

Podsjetimo, Nives i Dino bili su u braku od 2005. do 2014. godine, a nakon razvoda su zbog djece ostali u dobrim odnosima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i sin Aleksandar Aleksandra Prijović i sin Aleksandar Aleksandra Prijović i sin Aleksandar +25 Aleksandra Prijović i sin Aleksandar Celebrity Aleksandra Prijović fanovima je pružila rijedak uvid u svoj privatni album, usred turneje ima veliki razlog za slavlje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 5 +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput se u seksi donjem rublju našla u naručju zgodnog frajera, a zavodljive dodire čuvaju za nešto što fanovi čekaju već tri godine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene