Ostali u dobrim odnosima

Osvanule fotke Dine Drpića iz 2009. dok je punio medijske stupce brakom s Nives Celzijus, a njihova seksi avantura iz te godine još se prepričava!

Dino Drpić, 2009. godina Dino Drpić, 2009. godina Tomislav Miletić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Drpić i Vedran Ćorluka, 2009. godina Dino Drpić i Vedran Ćorluka, 2009. godina Dino Drpić i Nives Celzijus - 1 Dino Drpić i Nives Celzijus - 2 Dino Drpić i Nives Celzijus - 3 Dino Drpić i Nives Celzijus - 4 Dino Drpić i Nives Celzijus - 5 Dino Drpić i Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus i Dino Drpić sa sinom Nives Celzijus i Dino Drpić - 1 +19 Nives Celzijus - 2 Galerija

Osvanule su fotografije Dine Drpića iz 2009. godine, dok je još bio u sretnom braku s Nives Celzijus.

Bivši nogometaš Dino Drpić domaćoj javnosti poznat je i po braku s Nives Celzijus.

Sada su osvanule njegove fotografije iz 2009. godine, s okupljanja naše reprezentacije u hotelu Sheraton uoči kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi, na koje se nismo plasirali.

Tada je Dino još bio u sretnom braku s Nives, a jedna njihova seksi avantura iz te godine još se prepričava.

Tako je SPORTbible prošle godine svoje čitatelje zabavio pričom o Nives i Dini, a posebno su se osvrnuli na škakljivu situaciju koja se dogodila 2009. godine.

Medij je prenio Nivesine riječi, a ona je govorila o njihovim intimnim trenucima nasred Maksimirskog terena.

"Dino je zatražio da se svjetla upale i onda je ispunio svoj san o se*su na centru nogometnog terena. Bilo je to jako 'prljavo'", govorila je Nives.

"Celzijus je bivši Playboyev model, a u Hrvatskoj je poznata kao pjevačica i glumica. Nakon glasina o onome što se dogodilo, brzo je stigla reakcija kluba u Zagrebu", nadovezali su se britanski novinari.

Dino i Nives svojevremeno su slovili kao jedan od najatraktivnijih parova, a razveli su se 2014., nakon 10 godina braka.

Zajedno su dobili dvoje djece, sina Leona i kćer Taishu, zbog kojih su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima, a Nives je u emisiji Zdravlje na kvadrat otkrila da ponekad još kuha Dini.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt - 1 Shiloh Jolie-Pitt - 2 Shiloh Jolie-Pitt - 3 Shiloh Jolie-Pitt - 4 +23 Shiloh Jolie-Pitt - 5 Celebrity Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Marx - 2 Megan Marx - 1 Megan Marx Megan Marx - 3 +12 Megan Marx - 7 Celebrity Na plaži pokazala rezultate nove operacije grudi, neki su uvjereni da prizori koje su snimili paparazzi nisu bili slučajni

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene