Iznenađeni?

Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Meghan Markle - 2 Kate Middleton i Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 2 +20 Meghan Markle - 3 Galerija

Meghan Markle i princ Harry o dijagnozi Kate Middleton saznali su na televiziji kad i ostatak svijeta.

Meghan Markle i princ Harry već duže vrijeme nisu u najboljim odnosima s njegovim bratom, princem Williamom i princezom Kate Middleton, no vijest da su saznali kako ona boluje od raka na televiziji ipak je začudila neke od obožavatelja kraljevske obitelji.

Prema pisanju stranih medija, Meghan i Harry u međuvremenu su imali privatni razgovor s Kate, no navodno nisu bile obaviješteni o njezinu zdravstvenom stanju prije njezina obraćanja u videu koji je šokirao svijet.

"Nekoliko izvora potvrđuje da ranijih razgovora o tome nije bilo i smatra se da je Harry saznao za Kateinu dijagnozu na televiziji, u isto vrijeme kad i javnost", piše The Times.

Je li vas iznenadilo kako su Meghan i Harry saznali da je Kate bolesna?

  • Da, ipak malo je.
  • Ne, potpuno očekivano!

Ukupno glasova:

Ubrzo nakon Kateine objave Sussexovi su izdali kratku, iskrenu izjavu kojoj su joj poželjeli brzo ozdravljenje i oporavak.

"Želimo zdravlje i ozdravljenje za Kate i obitelj i nadamo se da će kroz to moći proći nasamo i u miru", stoji u njihovoj izjavi.

Nakon što su se oglasili stručnjak za odnose s javnošću, Ryan McCormik rekao je za Mirror da je brzina kojom su Harry i Meghan objavili svoju poruku podrške dobar znak.

"Brzo su se javili i to je pozitivno", smatra McCormik, koji je također spomenuo da bi takva situacija moglo dovesti do toga da zaborave na probleme iz prošlosti.

"Da, Meghan i Harry imaju svojih mana, ali obitelj je obitelj. Njihova bi svađa mogla odmah završiti", zaključio je.

Pogledaji ovo Kate Middleton i princ William - 2 Celebrity Poznato je kako je princ William reagirao kad je Kate odlučila svijetu reći pravu istinu o svom zdravstvenom stanju

Chris Ship s ITV-a tvrdi da unatoč tome što Meghan i Harry nisu znali da je Kate bolesna prije nego što se sama oglasila o tome u videu, da su je odmah i privatno kontaktirali.

"Princ Harry obratio se svom bratu, princu Williamu nakon što je saznao za Katein rak. Harry i Meghan bili su u kontaktu sa svojim bratom i šogoricom, ali su to učinili privatno. Nije jasno je li to bilo telefonski, videopoziv ili neke poruke podrške", napisao je Ship na platformi X, bivšem Twitteru.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Izvor blizak Kate Middleton otkrio je detalje princezinog govora koji je uzdrmao svijet: "Osjećala je da to mora učiniti..."

U nedavno objavljenom priopćenju Kensingtonske palače William i Kate zahvalili su javnosti na podršci i dobrim željama koje im pristižu otkako je princeza objavila da boluje od raka.

"Princ i princeza silno su dirnuti ljubaznim porukama ljudi ovdje u Velikoj Britaniji, diljem Commonwealtha i diljem svijeta", stoji u službenoj izjavi.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Peter Phillips Peter Phillips i princeza Anne kralj Charles - 3 kralj Charles - 2 +27 kralj Charles - 4 Celebrity Osoba blisku kralju otkrila nove detalje o njegovu stanju, zbog nečega je posebno frustriran: "Razumije sve, ali..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Mamić Marina Mamić Marina Mamić Marina Mamić +25 Marina Mamić Celebrity Transformaciju Farisa Pinje komentirao je i sam Kaarija, evo kako je reagirao kada je vidio svoju kopiju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene