Oglasio se Finac!

Transformaciju Farisa Pinje komentirao je i sam Kaarija, evo kako je reagirao kada je vidio svoju kopiju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Mamić Marina Mamić Marina Mamić Marina Mamić Marina Mamić Faris Pinjo kao Kaarija, TLZP Faris Pinjo kao Kaarija, TLZP Faris Pinjo kao Kaarija, TLZP Faris Pinjo kao Kaarija, TLZP Faris Pinjo kao Kaarija, TLZP - 1 +19 Faris Pinjo kao Kaarija, TLZP - 2 Galerija

Prošlogodišnji predstavnik Finske na Eurosongu Kaarija komentirao je transformaciju Farisa Pinje u njega u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Faris Pinjo u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao se u prošlogodišnjeg finskog eurovizijskog predstavnika, osebujnog Kaariju.

Izveo je njegovu pjesmu "Cha Cha Cha", s kojom je na Eurosongu zauzeo drugo mjesto, u prepoznatljivoj zelenoj opravici s napuhanim rukavima, a uspješno je kopirao i njegov spektakularni nastup.

Na Farisovu transformaciju reagirao je i sam Kaarija, koji se na Instagramu javio vizažistici koja je zaslužna za tu masku Marini Mamić.

"Ljudi, Kaarija je reagirao na transformaciju", napisala je Marina uz sliku prepiske s finskim glazbenikom koju je objavila na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐌𝐀𝐑𝐈𝐍𝐀 𝐌𝐀𝐌𝐈𝐂 (@marinamamic)

"Jako kul", napisao joj je Kaarija, kojem je Marina zahvalila i poručila mu da je odličan. "Hvala puno", uzvratio joj je Kaarija, a njihovo dopisivanje možete pogledati u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Kaarija Celebrity Prošlogodišnji predstavnik Finske na Eurosongu oglasio se o usporedbama s Baby Lasagnom: "Ista vibra, ali..."

Pinjo je za transformaciju dobio i pohvale od žirija.

"Stvarno je fascinantno koju si količinu energije donio. Bio si zaista odličan, napravio si kaos u publici. Mislim da si sada prvi put dao 110 posto sebe", komentirao je Enis Bešlagić.

"Farise, ja sam ti rekao u drugoj emisiji, kada si bio Ed Sheeran, ponovit ću ti sad i u četvrtoj - ovako se radi transformacija. Ne znam više što bih rekao zato što si me ostavio bez teksta", rekao je Mario Roth.

Pogledaji ovo Faris Pinjo - 2 Celebrity Enisa Bešlagića zbunio je njegov sunarodnjak, podsjetio ga je na jednu našu pjevačicu: "Što vam je on trebao u showu?"

"Kakva divlja energija!" oduševljena je bila i Minea.

"Pristupio si drukčije nego svojim dosadašnjim uradcima, to se vidi i ocijenit ćemo se kao ljudi", kratko je zaključio Goran Navojec.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rođendan Alena Bičevića u TLZP Rođendan Alena Bičevića u TLZP Rođendan Alena Bičevića u TLZP Rođendan Alena Bičevića u TLZP +25 Rođendan Alena Bičevića u TLZP Celebrity Dvostruko slavlje u našem popularnom showu, pobjednik nije ni slutio kakvo mu se iznenađenje još sprema!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Luciano Plazibat kao Severina, TLZP Luciano Plazibat, TLZP - 4 Luciano Plazibat, TLZP - 1 Roditelji Luciana Plazibata - 1 +30 Roditelji Luciana Plazibata - 2 Celebrity Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene