Znate li na koga?

Enisa Bešlagića zbunio je njegov sunarodnjak, podsjetio ga je na jednu našu pjevačicu: "Što vam je on trebao u showu?"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Faris Pinjo - 1 Faris Pinjo - 3 Faris Pinjo - 2 Faris Pinjo - 4 Faris Pinjo - 3 Faris Pinjo - 2 Faris Pinjo - 1 Faris Pinjo - 10 Faris Pinjo - 9 Faris Pinjo - 8 +6 Faris Pinjo - 7 Galerija

Faris Pinjo u trećoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao se u energičnu američku pjevačicu Pink.

Glumac Faris Pinjo dobio je za zadatak u trećoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirati se u američku pjevačicu Pink.

"Mislim da mi je stilski bliska, bit ću Pink i drago mi je što ću biti Pink! U ovom spotu je opasna i luda, volim takve izazove", priznao je Faris.

Pogledaji ovo Faris Pinjo, TLZP - 5 Celebrity Poslušajte kako to zvuči kad Ed Sheeran zapjeva Halida Bešlića, a u sve je upleten i Robert Prosinečki!

"Što vam je trebao Faris u showu? Nema tu kraja, vidiš da samo raste i od svake osobe on napravi čudo. Malo je nalikovao i na Indiru", zaključio je Enis.

"Ja sam se bojao kada si uzeo pilu u ruke, ali falilo mi je njezine muške lude energije. Ovaj show stvoren je za zabavu, a ja sam se beskrajno zabavio", izjavio je Mario Roth.

"On toliko duše da u svaki nastup. Molim da te ocjene ne obeshrabre jer si nevjerojatan talent. Faris je mene kupio od prve emisije", priznala je Minea.

Pogledaji ovo Faris Pinjo - 1 Celebrity Kako se Faris pretvorio u Doris? Evo kako je protekla transformacija u našu glazbenu divu: ''Težak zadatak, ali užitak!''

"Meni je ovo bilo jako Pink i pred nas je donio jedno njezino buntovništvo", zaključio je Goran Navojec. 

Za usporedbu, ovo je video na temelju kojeg je napravljen ovaj nastup.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene