Jedan od najvećih proroka

Evo što je Nostradamus predvidio za kralja Charlesa u 2024. godini, je li moguć ovakav scenarij?

Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles III. - 1 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. - 2 Nostradamus Kralj Charles III. - 5 Kralj Charles III. - 4 Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. Kralj Charles III. Kate Middleton i kralj Charles - 4 +18 kralj Charles - 2 Galerija

Prorok Nostradamus za kraljevsku obitelj u 2024. godini nije predvidio baš sjajan rasplet situacije, evo što je rekao za kralja Charlesa.

Francuski liječnik i prorok Nostradamus u svojoj knjizi "Proročanstva" iznio je svoja predviđanja o budućnosti.

Mnogi kažu kako su se njegova predviđanja dosad većinom ostvarila, pozivajući se na sličnost između stvarnih događaja i njegovih predviđanja, poput velikog požara u Londonu, Hitlerove vladavine i napada 11. rujna. Kažu i da je predvidio smrt američkog predsjednika Johna F. Kennedyja, ali i francusku revoluciju.

No u 2024. godini predvidio je i ne tako dobre vijesti za britansku kraljevsku obitelj.

Pogledaji ovo Princ William - 1 Zanimljivosti Princ William javio se na društvenim mrežama prvi put nakon emotivnog videa Kate, no njegova objava nije onakva kakvoj biste se nadali

Daily Mail piše kako je britanski pisac i komentator Nostradamusa Mario Reading već govorio o tome kako je francuski astrolog možda predvidio i smrt kraljice Elizabete.

A ovo je predvidio nakon toga.

''Kralja s otoka protjerat će nasilu. Zamijenit će ga onaj koji nema obilježje kralja'', predvidio je Nostradamus za 2024. godinu, a mnogi su u tom opisu prepoznali moguću sudbinu kralja Charlesa.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Kate Middleton prekršila je kraljevsku tradiciju, odvažila se na to jer je njezina životna situacija ipak drukčija nego ranije

Reading u svojoj analizi kaže kako to ukazuje na abdiciranje kralja Charlesa zbog upornih napada na njega i na njegovu drugu ženu. Nostradamus pretpostavlja kako bi u ovom slučaju princ Harry zamijenio Charlesa na tronu kao osoba koja nema obilježje kralja.

Prema pisanju stranih medija, ta je situacija trenutačno nemoguća, a Nostradamus svojevremeno nije znao da će se i prije toga u kraljevskoj obitelji dogoditi razdor.

Posjetimo, Harry je tek peti u redu za tron, a i da se dogodi scenarij da princ William abdicira, njegovo mjesto prvo bi dobio princ George, pa princeza Charlotte, potom princ Louis, a tek onda Harry.

Jedini slučaj u kojem će se Harryju nuditi pozicija jest ako William abdicira, a njegovo najstarije dijete još nije punoljetno. U tom slučaju Harry bi trebao preuzeti funkciju vođe. No princ je jasno dao do znanja da se odriče svih kraljevskih obveza. 

Pogledaji ovo Prinčevi Harry i William u mlađim danima Zanimljivosti Od privržene braće pa do prve ozbiljne svađe Harryja i Williama, jedan je morao uvijek podnijeti žrtvu: "To je bila uloga koju smo svi mi oblikovali za njega"

Ovo je ionako teška godina za kraljevsku obitelj jer su i britanski kralj Charles III. i njegova snaha princeza od Walesa Kate Middleton objavili kako im je dijagnosticiran rak.

Umjesto njih sav posao odrađuju njihovi partneri i ostatak obitelji, ali brojni fanovi kraljevske obitelji zabrinuti su za razvoj situacije.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković - 5 Dragana Mirković - 8 Dragana Mirković - 7 Dragana Mirković - 6 +27 Dragana Mirković - 3 Celebrity Ovo su jedine fotografije Dragane Mirković u kupaćem kostimu, pjevačica svoju figuru nikad nije stavljala u prvi plan!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vatrogasci plešu ''Rim Tim Tagi Dim'' - 2 Vatrogasci plešu ''Rim Tim Tagi Dim'' - 1 Balerine plešu ''Rim Tim Tagi Dim'' - 1 Balerine plešu ''Rim Tim Tagi Dim'' - 2 +26 In Magazin: Baby Lasagna - 2 Zanimljivosti Zagrebački vatrogasci zaplesali na ''Rim Tim Tagi Dim'', pogledajte kako su odradili svima već prepoznatljive pokrete!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene