S luksuznih ljetovanja

Ovo su jedine fotografije Dragane Mirković u kupaćem kostimu, pjevačica svoju figuru nikad nije stavljala u prvi plan!

Dragana Mirković - 2 Dragana Mirković - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković - 5 Dragana Mirković - 8 Dragana Mirković - 7 Dragana Mirković - 6 Dragana Mirković - 3 Dragana Mirković - 1 Dragana Mirković - 4 Dragana Mirković - 15 Dragana Mirković - 13 Dragana Mirković - 10 +21 Dragana Mirković - 12 Galerija

Dragana Mirković svoje tijelo nikada nije voljela stavljati u prvi plan, a ovo su neke od njezinih rijetkih fotografija u kupaćem kostimu koje je objavila s godišnjih odmora.

Pjevačica Dragana Mirković ispred svog izgleda i obitelji uvijek je u prvi plan stavljala ono po čemu je poznata – dobar glas i glazbu koju stvara već godinama.

Iako se na društvenim mrežama voli pohvaliti onime kako provodi slobodno vrijeme i bliskim osobama, Dragana na Instagramu ima samo nekoliko fotografija u kupaćem kostimu. I na njima se dijelom skrivala pareom, ali pozirati uz bazen ili more nije mogla odoljeti.

Jednu fotografiju na kojoj nije bila ogrnuta maramom i na kojoj je plivala s dupinom objavio je Blic

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Između koncerata i snimanja pjesama pjevačica se voljela počastiti luksuznim odmorom, pa tako ima fotografije s Maldiva, iz St. Tropeza, Monaka, Italije i brojnih drugih mjesta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Na tim putovanjima uživala je sa suprugom Tonijem Bijelićem, od kojeg se sada rastaje. Upravo njihov razvod proteklih tjedana jedna je od glavnih tema regije, a pjevačica ne skriva koliko joj je prekid dugogodišnje ljubavi teško pao.

Pogledaji ovo Lepa Brena Celebrity Lepa Brena o bračnom krahu prijateljice Dragane Mirković: ''To je bio šok za sve nas, mogu samo zamisliti kako se ona osjeća''

Tijekom koncerta u Kragujevcu dok je izvodila pjesmu ''Jedini moj'' pjevačica se potpuno slomila i jecala od plača. U jednom trenutku čak je i kleknula na bini, dok se u njezinu pogledu vidjela velika tuga.

Da sve nije kako treba, obožavatelji su sumnjali i tijekom još nekih njezinih koncerata kad pjevačica nije mogla skrivati osjećaje, piše Blic.

Podsjetimo, Dragana i Toni bili su u braku su od 1999. godine i zajedno imaju dvoje djece, kćer Manuelu i sina Marka.

Dragana i Toni slovili su kao jedan od najstabilnijih parova u regiji, a njihovoj ljubavi i životu mnogi su se divili. Sve do prije tri godine zajedno su živjeli svoju prividnu bajku u jednom dvorcu u Beču od 15 tisuća kvadrata, no njihovoj idili sada je došao kraj.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Poznat razlog dolaska supruga Dragane Mirković u dvorac u Beču, evo što ju je molio i kako je ona reagirala

Srpski mediji raspisali su se i o navodnoj aferi Tonija Bijelića i životu s 15 godina mlađom ljubavnicom, no njegova odvjetnica te je napise demantirala.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fin Affleck Fin Affleck - 5 Fin Affleck - 3 Fin Affleck - 2 +26 Fin Affleck - 1 Celebrity Potvrđeno je ono što se dugo šuškalo: Kći glumačkog para predstavila je svoje muško ime: ''Zdravo svima, ja sam...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina u Istri - 1 Severina u Istri - 8 Severina u Istri - 7 Severina u Istri - 4 +27 Severina u Istri - 5 Celebrity Severina se stisnula u zagrljaj sebi dragog muškarca, kod njega je provela posljednjih nekoliko dana: ''Toliko radosti na tim slikama…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene