Sretna je

Severina se stisnula u zagrljaj sebi dragog muškarca, kod njega je provela posljednjih nekoliko dana: ''Toliko radosti na tim slikama…''

Severina Severina Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina u Istri - 1 Severina u Istri - 8 Severina u Istri - 7 Severina u Istri - 4 Severina u Istri - 5 Severina u Istri - 3 Severina u Istri - 6 Mia Popović, Severina i Ana Vučković Ana Vučković, Severina, Vedrana Vasić Severina i Korado Korlević +21 Severina Galerija

Severina se ne može nauživati u prizorima iz Istre u kojoj je provela Uskrs pa je objavila još novih fotografija s bliskim osobama.

Pjevačica Severina uskrsne je blagdane provela u Istri, a lijepim prizorima koje je tamo vidjela i dalje se ne može nadiviti.

Na svom Instagramu objavila je niz novih fotografija na kojima je podijelile uspomene, ali i pozirala s nekim od najdražih osoba. Među njima su i njezini dugogodišnji prijatelji Boris Ružić i Matija Vuica.

''Nebo je žuto, a sunce je blu…'' napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Upravo kod Borisa Severina je sa sinom, majkom Anom i ostalima provela ove uskrsne dane.

''Toliko radosti u slikama, divno nešto'', ''Uživaj, Seve, sve oko tebe je lijepo'', ''Baš vam je lijepo'', komentirali su joj fanovi.

S ovim ljudima Severina se druži već danima, a odmor od svega jedva je dočekala nakon brojnih koncerata i bitki koje vodi proteklih mjeseci, ali i godina.

Podsjetimo, sredinom veljače Severini je sud vratio sina, nakon što je Vrhovni sud prethodno poništio presudu Županijskog suda u Splitu te vratio skrbništvo nad Severininim sinom njegovu ocu Milanu Popoviću.

Po zadnjoj odluci Županijskog suda u Splitu otac i majka dužni su "roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno".

Nakon toga sudjelovala je i na Noćnom maršu za žene, gdje je vodila glavnu inicijativu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fin Affleck Fin Affleck - 5 Fin Affleck - 3 Fin Affleck - 2 +26 Fin Affleck - 1 Celebrity Potvrđeno je ono što se dugo šuškalo: Kći glumačkog para predstavila je svoje muško ime: ''Zdravo svima, ja sam...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian - 1 Khloe Kardashian - 4 Khloe Kardashian - 3 Khloe Kardashian - 2 +25 Khloe Kardashian - 5 Celebrity Paparazzi slavnu sestru uhvatili na plaži, pogledajte koliko se ove fotografije razlikuju od onih koje sama objavljuje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene