teško se nosi s odlaskom

Matija Vuica prisjetila se pokojnog partnera bez kojeg je ostala prije tri mjeseca, objavila je njihovu dragu zajedničku uspomenu

Matija Vuica Matija Vuica Matija Habljak/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica na Instagramu Matija Vuica i Jurica Popović Matija Vuica i Jurica Popović Jurica Popović i Matija Vuica - 1 Jurica Popović i Matija Vuica - 2 Jurica Popović i Matija Vuica - 1 Jurica Popović i Matija Vuica Jurica Popović i Matija Vuica - 2 Jurica Popović i Matija Vuica - 3 Jurica Popović i Matija Vuica +20 Jurica Popović i Matija Vuica Galerija

Matija Vuica prisjetila se partnera Jurice Popovića, prošla su tri mjeseca otkako je preminuo nakon kratke i teške bolesti.

Modna dizajnerica Matija Vuica prisjetila se partnera, glazbenika Jurice Popovića koji je preminuo u prosincu prošle godine.

Dizajnerica je podijelila fotografiju na kojoj nasmijani grle stablo dok svira njegova pjesma ''Harmonija'' koju je ona posthumno objavila.
Jurica nas je napustio prije točno tri mjeseca, a naša dizajnerica i dalje se teško nosi s njegovim odlaskom.

Pogledaji ovo Matija Vuica i Jurica Popović Celebrity Neutješna Matija Vuica otkrila kako su izgledali posljednji trenuci života njenog Jurice: "U naše tri minute rekla sam mu sve važno"

Matijina i Juričina ljubavna priča započela je prije više od 40 godina u rodnom im Metkoviću, zajedno su osnovali bend Trotakt, a surađivati su nastavili i u grupi Gracia.

Njihova ljubav bila je jedna od najskladnijih na domaćoj glazbenoj sceni i slovili su kao jedan od omiljenih parova, dok pred oltar nisu nikad stali.

Pogledaji ovo Matija Vuica Celebrity Matija Vuica oglasila se nakon posljednjeg ispraćaja svog voljenog Jurice, evo što je pokazala na Instagramu

Prije mjesec dana posthumno je objavila njegovu pjesmu ''Harmonija''.

"Nastaviti dalje, otvoriti trezor u kojem je cjelokupno stvaralaštvo, sve melodije, poezija, skice, ideje, videozapisi; arhiv života Jurice Popovića. Trebalo mi je puno snage da se bar malo saberem i otključam ovu pjesmu, pjesmu moje duše. Video je već bio pripremio, ali ga nije uspio objaviti. Slijedit ću njegov plan i otpustiti četvrti singl sa začudnog albuma 'Preslagivanje', pjesmu 'Harmonija', lajtmotiv njegova života. Oazu harmonije pronašao je u 'Zelenom viru', netaknutoj prirodi, utočištu sklada, ljepote i mira. Uz 'Preslagivanje', Jurica je pripremio i novi album koji ću dovršiti s njegovim suradnicima. A dalje, čekat ću neke nove note koje će skladati u nebeskoj harmoniji", napisala je tada Matija.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 5 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 6 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 7 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 4 +27 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 3 Celebrity Zsa Zsa se rasplakala u videima koje je objavila na Instagramu dok je pričala o sebi: ''Ja cijeli život nisam dobro...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja u mladosti - 1 Marko Livaja u mladosti - 2 Marko Livaja u mladosti - 3 Marko Livaja u mladosti - 4 +26 Marko Livaja u mladosti - 5 Nekad i sad Evo kako je Marko Livaja izgledao prije 10 godina, jedno vrijeme nosio je Beckhamovu irokezu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene