Teško joj je

Matija Vuica dva mjeseca nakon smrti Jurice Popovića nastavlja gdje je on stao: ''Trebalo mi je vremena da se saberem...''

Matija Vuica i Jurica Popović Matija Vuica i Jurica Popović Livio Andrijic / CROPIX 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica i Jurica Popović Jurica Popović Matija Vuica i Jurica Popović Jurica Popović - 1 Jurica Popović i Matija Vuica Jurica Popović i Matija Vuica Jurica Popović i Matija Vuica Jurica Popović i Matija Vuica - 1 Jurica Popović i Matija Vuica - 2 Jurica Popović i Matija Vuica - 3 +17 Jurica Popović i Matija Vuica Galerija

Dva mjeseca nakon smrti Jurice Popovića njegova supruga Matija Vuica objavila je postumno njegovu pjesmu ''Harmonija''.

Prošla su točno dva mjeseca otkako je preminuo Jurica Popović, slavni hrvatski glazbenik i suprug modne kreatorice Matije Vuice.

Matija je tim povodom odlučila postumno objaviti njegovu pjesmu "Harmonija", a ovo naziva tek početkom onoga na čemu naša proslavljena dizajnerica radi.

"Nastaviti dalje, otvoriti trezor u kojem je cjelokupno stvaralaštvo, sve melodije, poezija, skice, ideje, videozapisi; arhiv života Jurice Popovića. Trebalo mi je puno snage da se bar malo saberem i otključam ovu pjesmu, pjesmu moje duše. Video je već bio pripremio, ali ga nije uspio objaviti. Slijedit ću njegov plan i otpustiti četvrti singl sa začudnog albuma 'Preslagivanje', pjesmu 'Harmonija', lajtmotiv njegova života. Oazu harmonije pronašao je u 'Zelenom viru', netaknutoj prirodi, utočištu sklada, ljepote i mira. Uz 'Preslagivanje', Jurica je pripremio i novi album koji ću dovršiti s njegovim suradnicima. A dalje, čekat ću neke nove note koje će skladati u nebeskoj harmoniji", napisala je Matija.

Podsjetimo, Popović je preminuo 28. prosinca prošle godine, kada je i obilježio 40 godina karijere koju je započeo u grupama Trotakt projekt i Gracia, a nastavio uspješnom solističkom karijerom. Napustio nas je u svojoj šezdeset i šestoj godini.

Matijina i Juričina ljubavna priča započela je prije više od 40 godina u rodnom im Metkoviću, zajedno su osnovali bend Trotakt, a surađivati su nastavili i u grupi Gracia.

Pogledaji ovo Matija Vuica i Jurica Popović Celebrity Neutješna Matija Vuica otkrila kako su izgledali posljednji trenuci života njenog Jurice: "U naše tri minute rekla sam mu sve važno"

Njihova ljubav bila je jedna od najskladnijih na domaćoj glazbenoj sceni i slovili su kao jedan od omiljenih parova, dok pred oltar nisu nikad stali.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Eduardo da Silva - 4 Eduardo da Silva - 9 Eduardo da Silva - 10 Eduardo da Silva - 7 +18 Eduardo da Silva - 5 Celebrity Naš bivši Vatreni pohvalio se svojom kćeri koja je nedavno proslavila 18. rođendan, objavio je njihovu fotografiju!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Hanka Paldum - 1 Hanka Paldum - 2 Hanka Paldum - 2 Hanka Paldum i Ćiro Blažević +13 Hanka Paldum Celebrity U javnost je procurila fotografija kćeri Hanke Paldum koju gotovo nitko nije imao priliku vidjeti, dok se o njezinu sinu puno pisalo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene