talentirana djevojka

Naš bivši Vatreni pohvalio se svojom kćeri koja je nedavno proslavila 18. rođendan, objavio je njihovu fotografiju!

Eduardo da Silva - 8 Eduardo da Silva - 8 Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Eduardo da Silva - 4 Eduardo da Silva - 9 Eduardo da Silva - 10 Eduardo da Silva - 7 Eduardo da Silva - 5 Eduardo da Silva - 3 Eduardo da Silva - 2 Eduardo da Silva - 1 Eduardo da Silva - 6 Eduardo da Silva +12 Eduardo da Silva Galerija

Evo kako izgleda kći našeg bivšeg reprezentativca Eduarda da Silve, nedavno je proslavila 18. rođendan.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva godinama je uveseljavao obožavatelje nogometa, a pripadao je u hrvatsku reprezentaciju unatoč tome što je zapravo bio Brazilac.

U zagrebački je Dinamo došao s 15 godina i brzo pokazao svoj talent za nogomet, godinama je živio u Hrvatskoj, a onda se zaljubio u Hrvaticu Andreu.

Iako tada nije govorio hrvatski jezik, baš kao ni ona portugalski, među njima se rodila ljubav. Dvojac se vjenčao 10. prosinca 2005. i dobili su dvoje djece, kćer Lorenu 2006., a sina Mateusa četiri godine kasnije.

Eduardova kći Lorena nedavno je proslavila 18. rođendan, a tim joj je povodom tata čestitao rođendan.

"Sretan 18. rođendan, moja princezo. Dok svoje srce i um usmjeravaš na stvaranje temelja za odraslu osobu, usudi se vjerovati i isprobati što više stvari je moguće. Nijedan čovjek nema ograničenja! Volim te", napisao je uz fotografiju s kćeri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eduardo Alves Da Silva (@_eduardofficial)

Eduardova i Andreina kći Lorena aktivna je na Instagramu i ondje objavljuje fotografije s putovanja. Nedavno je objavila fotografije iz Londona, Dubaija i Meksika, a na toj društvenoj mreži prati je više od tisuću ljudi.

Lorena ne krije da ima smisao i talent za umjetnost pa tako ima i još jedan profil na društvenoj mreži na kojem objavljuje ilustracije, slike i skice svojih radova.

Svoj talent odlučila je nastaviti učiti i nadograđivati i u privatnoj školi Parsons Paris, a njezin tata svaki joj semestar plaća pozamašnih 17 i pol tisuća eura. Inače, riječ je o školi za umjetnost i dizajn u Parizu.

Podsjetimo, Eduardo je bio jedan od omiljenijih igrača Hrvatske nogometne reprezentacije, a nakon što je teško ozlijedio zglob na jednoj utakmici, cijela Hrvatska brinula se kako više neće moći igrati. Iako se vratio na teren, brzo je odlučio da će se umiroviti, a nakon što je prestao aktivno igrati nogomet, Eduardo se počeo baviti otkrivanjem mladih nogometaša u Brazilu kako bi ostvarili uspješnu karijeru u Europi baš kao i on, a ljeti rado dolazi na odmor u Hrvatsku.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Hanka Paldum - 1 Hanka Paldum - 2 Hanka Paldum - 2 Hanka Paldum i Ćiro Blažević +13 Hanka Paldum Celebrity U javnost je procurila fotografija kćeri Hanke Paldum koju gotovo nitko nije imao priliku vidjeti, dok se o njezinu sinu puno pisalo!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 10 Vlatka Pokos - 7 Vlatka Pokos - 8 Vlatka Pokos - 9 +26 Vlatka Pokos - 12 Nekad i sad Prepoznajete li našu bivšu voditeljicu i pjevačicu s fotografije? Tada je pjevala u popularnoj grupi, a kasnije je medijske stupce punila ljubavnim životom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene