legendarni dudu

Bivši Vatreni s obitelji vjerno navija za Hrvatsku iz Brazila: "Pokazali ste kako se bori za naše boje!"

Eduardo da Silva - 5 Eduardo da Silva - 5 Igor Kralj/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Eduardo da Silva - 1 Eduardo i Andrea da Silva Eduardo da Silva - 4 Eduardo da Silva - 2 Eduardo da Silva - 1 Eduardo da Silva - 3 Eduardo da Silva - 4 Eduardo da Silva - 6 Eduardo da Silva - 2 Eduardo da Silva - 5 +0 Eduardo da Silva Galerija

Eduardo da Silva na svojem profilu na Instagramu pokazao je kako s obitelji navija za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu.

Bivši igrač hrvatske nogometne reprezentacije Eduardo da Silva na Svjetskom prvenstvu u Katru navija za Vatrene.

Pogledaj i ovo showbuzz skladan par Eduardo da Silva proslavio 20. godišnjicu s Hrvaticom Andreom, a usput su slučajno otkrili i djelić svog luksuznog doma

Nakon pobjede Hrvatske nad Kanadom, legendarni Dudu oglasio se na svojem profilu na Instagramu gdje je čestitao Vatrenima na pobjedi i uputio podršku.

"Kakva utakmica! Bravo Vatreni, pokazali ste kako se bori za naše boje. Idemo jako, pratimo vas do kraja!" poručio da Silva uz fotografiju na kojoj pozira sa sinom i kćeri, a svi nose hrvatske dresove.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eduardo Alves Da Silva (@_eduardofficial)

Eduardo je tijekom svojeg boravka u Hrvatskoj našao i ljubav.

S Hrvaticom Andreom u sretnom je braku od 2005. godine, a upoznali su se kada je Eduardo počeo igrati nogomet u Hrvatskoj. Iako u to vrijeme nije znao hrvatski, a ni Andrea portugalski, to nije predstavljalo nikakvu prepreku njihovoj ljubavi, a danas su ponosni roditelji 17-godišnje kćeri Lorene i 11-godišnjeg sina Mateusa.

U 24. godini života Eduardo je dobio ponudu da potpiše za nogometni klub Arsenal, pa se s obitelji preselio u London, a zatim 2010. godine u ukrajinski Doneck, u kojem je igrao za Šahtar. Andrea je tamo i rodila sina.

Nakon što je prestao aktivno igrati nogomet, Eduardo se počeo baviti otkrivanjem mladih nogometaša u Brazilu kako bi ostvarili uspješnu karijeru u Europi baš kao i on, a ljeti rado dolazi na odmor u Hrvatsku.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić +25 Magdalena Keškić Zanimljivosti Naša mlada navijačica zanimljivog izgleda privukla je pažnju u Katru, evo tko je djevojka koju na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić i Mia Ćurković Andrej i Mia Kramarić - 1 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 7 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 6 +12 Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Celebrity Kramarić se oglasio nakon važne večeri posebnom fotografijom sa ženom i sinom, a mjesto na kojem poziraju njima je vrlo važno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene