''Legende!''

Eduarda da Silvu stvarno dugo nismo nigdje vidjeli, a sad se pohvalio rijetkom fotkom s lijepom ženom Hrvaticom!

Eduardo da Silva Eduardo da Silva Eduardo da Silva/Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Eduardo i Andrea da Silva Eduardo da Silva - 4 Eduardo da Silva - 1 Eduardo da Silva - 3 Eduardo da Silva - 2 +0 Eduardo da Silva Galerija

Eduardo da Silva objavio je na Instagramu fotografiju sa suprugom Andreom, koju je upoznao dok je igrao nogomet u Hrvatskoj.

Bivši nogometaš Eduardo da Silva pohvalio se lijepom suprugom Andreom i objavio njihovu zajedničku fotografiju na profilu na Instagramu nakon dužeg vremena.

Pogledaj i ovo showbuzz Zgodna Andrea Nije više ista: Evo kako danas izgleda supruga Eduarda da Silve

Par je uživao na poznatom karnevalu u Eduardovu rodnom Brazilu, a lijepa Andrea plijenila je pozornost u kratkoj zelenoj haljini u kojoj su se u prvom planu našle njezine vitke noge.

"Prvi put na karnevalu", napisao je Eduardo uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eduardo Alves Da Silva (@_eduardofficial)

"Lijepi ste", "Dobra fotka", "Legende", poručili su im njegovi pratitelji.

Par je u sretnom braku od 2005. godine, a upoznali su se kada je Eduardo počeo igrati nogomet u Hrvatskoj. Iako u to vrijeme nije znao hrvatski, a ni Andrea portugalski, to nije predstavljalo nikakvu prepreku njihovoj ljubavi, a danas su roditelji 17-godišnje kćeri Lorene i 11-godišnjeg sina Mateusa.

U 24. godini života Eduardo je dobio ponudu da potpiše za nogometni klub Arsenal, pa se s obitelji preselio u London, a obitelj se 2010. godine odselila u ukrajinski Donjeck, u kojem je da Silva igrao za Šahtar, a Andrea je tamo i rodila sina.

Nakon što je prestao aktivno igrati nogomet, Eduardo se počeo baviti otkrivanjem mladih nogometaša u Brazilu kako bi ostvarili uspješnu karijeru u Europi baš kao i on, a ljeti rado dolaze na odmor u Hrvatsku.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Nina Badrić Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 +0 Vanna i Nina Badrić Celebrity Nina objavila fotku s Vannom, no jedan je detalj neke zbunio, primjećujete li i vi tu nešto čudno?

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne - 3 Cara Delevingne - 1 Cara Delevingne - 2 Cara Delevingne - 4 +16 Cara Delevingne - 5 Celebrity U toplesu prošetala crvenim tepihom: Pojavila se zakopčana do grla, a onda je skinula sako i pokazala sve!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene