Nimalo čedno izdanje

U toplesu prošetala crvenim tepihom: Pojavila se zakopčana do grla, a onda je skinula sako i pokazala sve!

Cara Delevingne Cara Delevingne Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne - 3 Cara Delevingne - 1 Cara Delevingne - 2 Cara Delevingne - 4 Cara Delevingne - 5 Cara Delevingne Cara Delevingne (Foto: Profimedia) Cara Delevingne (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Instagram) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) +10 Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Galerija

Cara Delevigne pokazala je gole grudi na Met Gali u New Yorku, na kojoj je bila jedna od najhrabrijih uzvanica, barem što se tiče modnog odabira.

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice Cara Delevingne ostavila je malo toga mašti kada je na ovogodišnjoj Met Gali sa sebe skinula crveni sako jer ispod njega nije nosila baš ništa osim zlatne boje.

Pogledaj i ovo Doja Cat Viralni hit Je li ovo najbizarniji intervju koji ste dosad vidjeli? Novinarku je ostavila bez teksta, a šokirala je i pojavom!

29-godišnja Cara na crveni je tepih stigla u crvenom odijelu, no ubrzo je skinula njegov gornji dio i pokazala potpuno goli torzo obojan zlatnom bojom i gole grudi preko čijih je bradavica zalijepila tek naljepnice u istoj boji. Pred fotografima je isprva pozirala ozbiljnog izraza lica, no nije odoljela plaženju jezika i dobro poznatim grimasama koje inače voli izvoditi u javnosti.

Prije dolaska na Galu Cara je odvojila malo vremena i za druženje s vjernim obožavateljima ispred svojeg hotela, a čak je dobro raspoložena pozirala i fotografima koji su je tamo također spremno dočekali.

Cara je crvenim tepihom Met Gale prvi put prošetala 2011. godine, no svi se slažu da je ovogodišnjim izdanjem nadmašila sva prijašnja izdanja.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Pavić Lana Pavić Lana Pavić Lana Pavić +12 Iris Rajčić i Marko Livaja Celebrity Irisina kuma Lana ne krije koliko je ponosna, pogledajte pripijenu haljinu koju je izabrala za prijateljičin veliki dan

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić +6 Iris Rajčić i Marko Livaja Celebrity Splitska glumica u haljini s prorezom na trbuhu zasjenila goste na vjenčanju, a duboki dekolte privlačio je dodatne poglede!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene