čuva njihovu privatnost

U javnost je procurila fotografija kćeri Hanke Paldum koju gotovo nitko nije imao priliku vidjeti, dok se o njezinu sinu puno pisalo!

Hanka Paldum Hanka Paldum Antonio Balic / CROPIX 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Hanka Paldum - 1 Hanka Paldum - 2 Hanka Paldum - 2 Hanka Paldum i Ćiro Blažević Hanka Paldum Hanka Paldum - 5 Hanka Paldum - 4 Hanka Paldum - 3 Hanka Paldum - 2 Hanka Paldum - 1 +7 In Magazin: Hanka Paldum - 5 Galerija

Hanka Paldum jedna je od najpoznatijih pjevačica u regiji, a o svojoj obitelji nikad ne voli javno govoriti, poznato je da ima sina i kći, evo kako izgledaju.

Hanka Paldum već je desetljećima jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji, a o svojoj obitelji i privatnom životu nikad nije previše voljela govoriti.

Za supruga Muradifa udala se 1976. godine, a nakon toga zajedno su osnovali i izdavačku kuću. Zajedno su dobili dvoje djece, 1981. kći Minelu, a pet godina kasnije sina Mirzu.

Njihove fotografije rijetko se mogu vidjeti u medijima, a jednu fotografiju na kojoj Hanka pozira s djecom možete vidjeti OVDJE.

"Imala sam vrlo teške porođaje, a tijekom oba sam zbog zdravstvenih komplikacija doživjela kliničku smrt. Teži mi je bio porođaj s Mirzom kada sam nekoliko minuta bila mrtva, čega se ne volim prisjećati. Majčinstvo sam doživjela kao prirodan slijed stvari u životu i uvijek sam sebe smatrala prvenstveno ženom i majkom, pa tek onda umjetnicom. Glazbu sam smatrala dijelom sebe, nikada nisam obraćala posebnu pozornost na karijeru niti sam se opterećivala poslovnim uspjesima, već mi je važnije bilo da svoju djecu izvedem na pravi put. Minela je uvijek bila moja desna ruka, velika pomoć, a pogotovo sam se, dok je bila mala, mogla osloniti na nju", rekla je Hanka jednom, prenosi Mondo.

Nakon 13 godina braka rastala se od supruga, a onda je izlazila s nogometnim trenerom Miladinom Živadinovićem. Međutim, i njihova je ljubav pukla.

Mirzi se 2015. godine dogodila velika tragedija. Doživio je prometnu nesreću nakon koje je osuđen na dvije godine zatvora.

"Teško mi je kao što bi bilo svakoj majci, ali tu emociju držim za sebe. Mnogi moju nesreću zloupotrebljavaju, ali se ne osvrćem na takvo nešto. Moj je sin dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro zato što je u zatvoru", rekla je Hanka tada.

Svoju kćer i unučicu Širin Hanka je uključila u snimanje spota za emotivnu pjesmu ''Niko kao majka'' prije dvije godine.

''Bez obzira na to što je tijekom mog života i karijere bila stalno uz mene, nije bilo lako uvjeriti Minelu da pristane na tu moju ideju jer ona ne voli kamere i javno eksponiranje, a pogotovo kad sam joj predložila da i svoju malu curicu Širin snimimo. Željela sam da mi se u jednom kadru pojavi i njezin sin, moj unuk Ishak. Dok se u pjesmi majka obraća svojoj kćeri, nekako mi je bilo logično da to uistinu bude jedna priča u kojoj će se prepoznati svaka majka koja ima kćer, a i moja Minela je majka i ima svoju kćer", iskreno je ispričala Hanka Paldum.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 +24 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Celebrity Navikli smo se gledati ih kako se svađaju i ljute, a sada su uhvaćeni u trenutku kada su mislili da ih nitko ne gleda!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively i Ryan Reynolds - 3 Blake Lively i Ryan Reynolds - 2 Blake Lively i Ryan Reynolds - 1 Blake Lively - 7 +26 Blake Lively - 5 Celebrity Njih dvoje kunu se da im je ovo jednostavno pravilo pomoglo da održe svoj brak čvrstim već 12 godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene