''Mrzim to što sam cmizdravica...''

Zsa Zsa se rasplakala u videima koje je objavila na Instagramu dok je pričala o sebi: ''Ja cijeli život nisam dobro...''

Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 2 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 5 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 6 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 7 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 4 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 3 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 1 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 1 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 4 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 3 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 2 +21 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 2 Galerija

Jelena Žnidarić Zsa Zsa na Instagramu je objavila nekoliko videa u kojima se raspričala o sebi i svom stanju u posljednje vrijeme.

Pjevačica Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa, na društvenim se mrežama osvrnula na negativne komentare koje su joj mnogi uputili u posljednje vrijeme.

Zsa Zsa je putem Instagram priče podijelila videu u kojem se rasplakala dok je govorila o sebi te priznala da i ona nosi svoje borbe koje ju čine tužnom.

Pogledaji ovo Zsa Zsa i Antonio Kratofil - 1 Celebrity Zsa Zsa objavila rijetku snimku s dečkom, njegov brat blizanac nedavno je dobio dijete s našom drugom pjevačicom!

''Za sve one koji misle da ja nisam dobro jer dijelim svakakve stvari... Ja zapravo cijeli život nisam dobro, ja sam jako tužna osoba, ali tko sam ja bez svoje tuge. Bez tuge nisam sretna jer bez tuge nema ni sreće. Tuga također ima svoju veliku vrijednost pogotovo u kreativnom nekom smislu, ja bez toga zapravo ne mogu'', ispričala je pjevačica u videu.

''Mrzim to što sam cmizdravica pa ne znam ništa normalno ispričati. Uglavnom sve je okej, čula sam svakakve priče, ljudi misle da sam prošvikala ili da mi se ne znam što događa, ali zapravo je sve okej'', rekla je pa zaključila.

''Svi imamo svoje uspone i padove, svi imamo svoje utege, ali od tih utega ćete dobiti samo jake mišiće, znajte da niste sami. Sve je to život.''

Pogledaji ovo Jelena Žnidarić zsa zsa - 3 Zanimljivosti Naša pjevačica pokazala kako izgleda njen stvarni život kad nije na pozornici: ''Čisto da malo šokiramo ovaj savršeni instagram''

Podsjetimo, Jelena je bila glavna tema medija jer je odustala od Dore, a razlog tome bila je kombinacija službenih rokova i osobnih razloga zbog kojih organizacijski ne može pripremiti svoj nastup.

Svoju priliku da nastupi umjesto Zsa Zse i Hrvatsku predstavlja na Eurosongu dobila je rezervna pjesma, odnosno Baby Lasagna s pjesmom ''Rim Tim Tagi Dim'' koji je na kraju i pobijedio te će Hrvatsku predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Prinčevi Harry i William u mlađim danima - 7 Prinčevi Harry i William u mlađim danima - 3 Prinčevi Harry i William u mlađim danima - 1 Prinčevi Harry i William u mlađim danima - 2 +25 Prinčevi Harry i William u mlađim danima - 5 Zanimljivosti Od privržene braće pa do prve ozbiljne svađe Harryja i Williama, jedan je morao uvijek podnijeti žrtvu: "To je bila uloga koju smo svi mi oblikovali za njega"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja u mladosti - 1 Marko Livaja u mladosti - 2 Marko Livaja u mladosti - 3 Marko Livaja u mladosti - 4 +26 Marko Livaja u mladosti - 5 Nekad i sad Evo kako je Marko Livaja izgledao prije 10 godina, jedno vrijeme nosio je Beckhamovu irokezu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene