Evo razloga!

Zsa Zsa se oglasila nakon što se pročulo da odustaje od Dore: ''Zbog povećih prepreka i situacija osobne prirode...''

Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 1 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 3 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 4 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 2 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 2 Zsa Zsa i Antonio Kratofil - 3 Zsa Zsa i Antonio Kratofil - 2 Zsa Zsa Zsa Zsa Jelena Žnidarić zsa zsa - 2 Jelena Žnidarić zsa zsa - 1 +19 Zsa Zsa Galerija

Jelena Žnidarić Zsa Zsa oglasila se nakon vijesti da odustaje od ovogodišnje Dore, evo koji je razlog njezina odustajanja.

Naša pjevačica Jelena Žnidarić Zsa Zsa oglasila se nakon vijesti da odustaje od ovogodišnjeg natjecanja za pjesmu Eurovizije.

Zsa Zsa se na Dori trebala predstaviti s pjesmom ''Probudi usne moje'', ali brzinom munje proširila se informacija da odustaje.

Sad je i sama otkrila zašto.

''Dragi moji svi, vjerojatno ste već načuli o mom sudjelovanju na Dori 2024.! Ali život se posložio tako da prije nego sam uopće uspjela progovoriti o tim uzbudljivim vijestima, čemu sam se jako veselila jer je sama prijava i sudjelovanje novost za cijelu moju zajednicu koja me sluša, a i mene samu (baš zato jer svi znate i da sam dugo odbijala otići na takva natjecanja), karte su se neočekivano posložile malo drugačije i nažalost moj prvi javni govor o Dori 2024. je drugačije prirode - o odustajanju'', započela je svoju izjavu.

''Iskreno mi je žao jer je cijeli moj tim ulagao puno truda u ovaj projekt, ali zbog povećih prepreka i situacija osobne prirode, koje ne bih voljela iznositi javno, u kombinaciji sa službenim rokovima, jednostavno nam je neizvedivo organizacijski i umjetnički dati svoj maksimum kakav smatram da Dora zaslužuje od svakog izvođača koji je prijavljen. Radije bih da netko drugi dobije tu priliku i iskoristi je kvalitetno'', otkrila je.

''Smatramo da je prijavljena pjesma predivna. Toliko predivna da je čuvamo već 7/8 godina za neki trenutak na Dori i sigurna sam da je imala velike šanse biti prepoznata od strane publike, no očito ipak još nije došlo njeno vrijeme i šteta je što je neću uskoro moći predstaviti na Dori no nekad se zvijezde ne poslože onako kako smo mi planirali... Hvala svima na razumijevanju, vama koji slušate i koji ste navijali za mene i najiskrenije sretno svim izvođačima!'' završila je.

U svojoj objavi na kraju je dodala i sliku na kojoj je pisalo: ''Ali nećemo pustiti 2024. da krene ovako! Rukavi su zasukani! Idemo''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZSΛ ZSΛ (@zsazsa_music)

Svoju priliku nastupati umjesto Zsa Zse i da pobijede i Hrvatsku predstavljaju na Eurosongu dobila je rezervna pjesma, odnosno Baby Lasagna s pjesmom ''Rim Tim Tagi Dim''.

Podsjetimo, naši ovogodišnji predstavnici Let 3 s pjesmom "Mama ŠČ" na Eurosongu u Liverpoolu zauzeli su 13. mjesto. Pobjedu je odnijela predstavnica Švedske Loreen s pjesmom "Tattoo".

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Živković - 19 Katarina Živković - 18 Katarina Živković - 16 Katarina Živković - 15 +28 Katarina Živković - 14 Celebrity Srpska pjevačica žestoko se obrušila na Stjepana Hausera: ''Ja ne znam što žene vide u njemu...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car - 2 Adriana Ćaleta-Car - 3 Adriana Ćaleta-Car - 5 Adriana Ćaleta-Car - 7 +25 Adriana Ćaleta-Car - 6 Celebrity Lijepa supruga Duje Ćaleta-Cara otkrila je s kim su dočekali Novu godinu: "Neka vam je sretna!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene