godinama je uz nju

Seve objavila trenutke prisnog zagrljaja s muškarcem koji joj puno znači: ''Da te uvijek prate anđeli...''

Severina i Boris Ružić - 2 Severina i Boris Ružić - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Boris Ružić - 6 Severina i Boris Ružić - 5 Severina i Boris Ružić - 4 Severina i Boris Ružić - 3 Severina i Boris Ružić - 1 Severina i Boris Ružić - 2 Boris Ružić - 1 Boris Ružić - 2 Boris Ružić - 3 Boris Ružić - 4 +21 Boris Ružić - 5 Galerija

Pjevačica Severina javila se na Instagramu uz predivan videozapis na kojem pleše s važnim čovjekom u svom životu, uz nju je već godinama.

Naša pjevačica Severina objavila je na svom Instagramu dvije nove priče na kojima se nalazi s čovjekom koji je uz nju već dugi niz godina.

Riječ je o Borisu Ružiću, hrvatskom dizajneru interijera i Severininu prijatelju i suradniku s kojim ona često provodi svoje vrijeme. U prvoj objavi Severina je podijelila njihovu fotografiju s druženja na kojoj ju je Boris nježno prigrlio.

''Danas nam je divan dan jer se rodio moj vilenjak Boris… Da su ti svi putevi obasjani božanskom svjetlošću i da te uvijek prate anđeli'', zaželjela mu je pjevačica na fotografiji.

Potom je podijelila njihov videozapis na kojem plešu zagrljeni i nasmijani.

Ružić je po struci kuhar, jedno je vrijeme radio kao cvjećar, a sada dizajnira zavidne interijere mjesta koja dotakne svojim idejama, a na njegovu profilu još se može vidjeti i ljubav za lijepim cvijećem i dobrom hranom.

Severinin je dobar prijatelj već godinama, a na njegovu profilu mogu se pronaći brojne fotografije s njom, ali i s drugim našim poznatim osobama.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput +29 Maja Šuput Celebrity Nikad ne biste pogodili cifru koju je Šuput izdvojila za ovu haljinu, ovo je samo dokaz da cijena nije bitna ako se nešto dobro nosi!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Marković - 7 Ana Maria Marković - 3 Tomas Ribeiro - 6 Tomas Ribeiro - 5 +26 Tomas Ribeiro - 4 Celebrity Evo tko je ukrao srce najljepšoj hrvatskoj nogometašici, brzo će vam biti jasno zašto ih nazivaju parom iz snova!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene