baš su uživali!

Seve objavila fotografiju s muškarcem s kojim su je povezivali nakon rastave od Igora Kojića: ''Neka ovi susreti postanu tradicionalni!''

Severina Severina Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 5 Severina - 10 Severina - 8 Severina - 7 Severina - 6 Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 5 +21 Severina - 4 Galerija

Severina je nedavno boravila na odmoru u Istri, a za svoj Instagram pozirala je sa svojim suradnicima i bliskim osobama.

Naša pjevačica Severina nedavno je uživala na odmoru u Istri, a tada je i objavila fotografije s druženja sa svojim najbližim osobama i suradnicima. Pozirala je i sa svojim dugogodišnjim suradnikom, dizajnerom Borisom Ružićem, a osim njega za fotografiju je uhvatila i producenta Filipa Miletića. 

Pogledaj i ovo Severina slavi 52. rođendan! Seve otvorila dušu o svom životu: "Prestala sam čekati da bude lako, prestala sam čekati da će me netko spasiti, i zato...!''

Ispred predivnog kamenog zida i starih vrata Sevka se naslonila na rame svog prijatelja u uskoj crnoj haljini, a kao dodatak nosila je zelene štikle i krunu na glavi te naušnice u obliku križeva. Filip je bio odjeven u elegantno odijelo te je nosio raskopčanu košulju i sunčane naočale i gledao u Severinu.

Podsjetimo, Filipa i Sevku mnogi su počeli povezivati otkako je poslije rastave s Igorom Kojićem često bila u njegovu društvu, a zajedno su bili i na putovanjima, međutim sada je jasno da je među njima ipak samo prijateljstvo i profesionalna suradnja.

Na drugoj fotografiji Sevka je s Borisom uz pršut, koji je on sa smiješkom rezao. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

''Neka ovi susreti postanu tradicionalni'', napisala je Severina uz fotografije.

A može se reći da su takvi susreti već i postali tradicionalni s obzirom na to da je u ovo vrijeme prije godinu dana Severina također bila u Istri s istim osobama.

Seve se, između ostalog, pohvalila da je sama zamijesila tijesto za kruh, i to u haljini s dekolteom i krunom na glavi, a na kraju je pokazala i konačan rezultat svog truda.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +26 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Karleuša šokirala ''golim'' outfitom za party u Beogradu, a posebno je zbunjivao pogled na njezina stopala!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier +15 Claudia Rivier Celebrity Raskošna Slavonka pokazala kako i običnu fotografiju u ručniku napraviti itekako zanimljivom, a usput je otkrila i jedan zanimljiv detalj o sebi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene