"Ovo se čekalo"

Severina kakvu još nismo vidjeli, evo kako se snašla u neuobičajenom poslu: "Bog te za sve dao, bravo!"

Severina Severina Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 1 Severina +19 Severina - 2 Galerija

Severina se svojim pratiteljima na Istagramu pohvalila kako se snašla u pripremi domaćeg kruha pa zaradila same komplimente.

Severina je proteklih nekoliko dana provela u Istri, u društvu bliskih prijatelja i suradnika, a koliko joj je bilo lijepo i u čemu je sve uživala pokazala je svojim pratiteljima na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Seve se između ostalog pohvalila da je sama omijesila tijesto za kruh, i to u haljini s dekolteom i krunom na glavi, a na kraju je pokazala i konačan rezultat svog truda.

"Kruh naš svagdašnji", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Kako volim ljude koji vole i poštuju svoje i koji se ne stide onoga što su. Bravo Severina", "Koliko puno ljubavi. To je blagoslov naš", "Seve kraljica", "Autentična i prekrasna", "Najljepša", "Ništa ljepše od domaćeg kruha", "Prava domaćica", "Ovo se čekalo", "Bog te za sve dao, bravo", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Severina se nedavno pohvalila i odlaskom na koncert svog omiljenog pjevača Brucea Springsteena, koji je nastupio u Rimu, a na kojem se dobro provela.

Severini su u Italiji društvo pravili njezin menadžer Tomica Petrović, prijateljica Vedrana Vasić i sin Aleksandar, no jedan je detalj rastužio njezine obožavatelje. Naime, na fotografijama i na snimkama na kojima pjevačica pozira sa sinom, on krije lice ili je okrenut leđima od kamere jer prema odluci suda i prema zahtjevu njegova oca Milana Popovića ne smije objavljivati njegove fotografije na društvenim mrežama.

"Samo ona zna kako joj je kad svoje vlastito dijete ne može pokazati, ja ti želim svu sreću ovog svijeta", "Vas dvoje boraca. Ne može Vam nitko ništa, sad ste jači nego ikad", "Severina, tvoje dijete nije pokazalo lice, ali je pokazalo hod isti kao i tvoj, ljubi ga umjesto mene", "Ovo je tako divno i tužno u isti tren, zašto ti svog sina ne možeš slikati", "Tužno je vidjeti da lice tvog djeteta mora biti pokriveno", komentirali su njezini pratitelji.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 1 +30 Ivana Knoll - 2 Celebrity Fotografije svjetski poznate Hrvatice sve su provokativnije, a sada je priredila seksi show u donjem rublju!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 4 +11 Bianca Censori Nekad i sad Pogledajte kako je izgledala nova supruga Kanyea Westa, prije udaje za njega imala je neke druge zaštitne znakove

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene