''Nije istina...''

Oglasila se odvjetnica muža Dragane Mirković, komentirala je navode o drugoj ženi s kojom ga povezuju: ''Ponaša se časno i dostojanstveno...''

Dragana Mirković - 2 Dragana Mirković - 2 Milan Maricic/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković - 1 Dragana Mirković - 3 Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković +22 Dragana Mirković Galerija

Nakon šuškanja medija da suprug pjevačice Dragane Mirković Toni Bijelić već živi s ljubavnicom, javila se njegova odvjetnica i demantirala navode.

Vijest da se srpska pjevačica Dragana Mirković razvodi nakon 25 braka od hrvatskog biznismena Tonija Bijelića šokirala je njezine pratitelje i iznenadila javnost koja o tome nije imala pojma sve dosad.

Srpski mediji su se raspisali o navodnoj aferi Tonija Bijelića i životu s 15 godina mlađom ljubavnicom, no njegova odvjetnica te je napise sada demantirala.

''Nije istina da je gospodin Bijelić navodno uveliko započeo zajednički život s drugom ženom kako je neistinito iznijeto u predmetnom članku. Ovim putem, moja stranka gospodin Bijelić ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvijek ponaša časno, dostojanstveno i kao obiteljski čovjek. Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave, te o tome ne želi davati dalje izjave'', poručila je odvjetnica Gabriela Banić.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Dragana Mirković se raspadala kada nitko nije ni slutio što joj se događa, mislilo se da živi ljubavnu bajku s hrvatskim biznismenom!

Dragana i Toni slovili su kao jedan od najstabilnijih parova u regiji, a njihovoj ljubavi i životu mnogi su se divili. Sve do prije tri godine zajedno su živjeli svoju prividnu bajku u jednom dvorcu u Beču od 15 tisuća kvadrata, a koji je smješten u prostranom parku od tri hektara. Uz njega se nalazi i crkva, a Dragana je svoj luksuzni dom krajem prošle godine pokazala u videu koji je objavila na profilu na Instagramu.

"Moram priznati, mnogo je različitih osjećaja u meni kad je dvorac u pitanju, ali ne postoji onaj osjećaj u smislu - hej, ja imam dvorac i sad je to financijski vau. Ne, ne, stvarno ne razmišljam o tome, mnogo me više oduševljava pomisao da je prije 850 godina netko hodao tim stubištem, a sada hodam ja. To mi je nešto zadivljujuće i nevjerojatno, još uvijek i ja ne vjerujem da mi se to događa", izjavila je Dragana pred kamerama IN magazina nedugo nakon što su ona i Toni kupili dvorac 2010 godine, a iz kojeg se on iselio.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Clubzone Dragana Mirković prihode od turneje darovat će dječjem domu u Nazorovoj: ''Ispunit će mi srce to što ću usrećiti tu djecu''

Dragana i Toni bili su u braku su od 1999. godine i zajedno imaju dvoje djece, kćer Manuelu i sina Marka. Inače, pjevačica je osim po glazbi, nekretninama i vlastitoj TV kući, poznata i kao vlasnica najskupljih automobila na estradi kojima se također voli pohvaliti.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Haris Džinović - 3 Haris Džinović - 1 Haris Džinović - 2 Haris i Melina Džinović +17 Haris i Melina Džinović - 1 Celebrity Utučeni Haris Džinović službeno se razveo od supruge Meline, nije mogao sakriti koliko je slomljen: "Ona je nikakva žena, sama je rekla da je materijalist...''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi i Ilina Cenov Sandi i Ilina Cenov Sandi i Ilina Cenov Sandi i Ilina Cenov +21 Sandi i Ilina Cenov Celebrity Sandi Cenov u prošlosti je ljubio dvije misice, majka mu je plakala dok je ženio jednu, a onda je pronašao sreću s odvjetnicom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene