''želim da je poštuju!''

Lepa Brena o bračnom krahu prijateljice Dragane Mirković: ''To je bio šok za sve nas, mogu samo zamisliti kako se ona osjeća''

Lepa Brena Lepa Brena Antonio Ahel/ATAImages 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Dragana Mirković - 1 Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković Dragana Mirković +18 Dragana Mirković Galerija

Lepa Brena komentirala je razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića, s pjevačicom je dobra prijateljica.

Nakon što se regijom proširila vijest da se pjevačica Dragana Mirković rastaje od hrvatskog biznismena Tonija Bijelića, o njihovom raspadu ljubavi oglasila se i njena dobra prijateljica Lepa Brena.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Kako je Dragana Mirković upoznala supruga od kojeg se sada razvodi? Zbog njega je preselila u Beč, a ubrzo su se i vjenčali...

Baš kao i ostala javnost, Brena je viješću bila neugodno iznenađena.

''Zaista ne bih voljela komentirati tu priču. To je bio šok za sve nas… Dragana Mirković je moja prijateljica. Nas dvije smo počele raditi s istim čovjekom, koji je stvarao velike zvijezde i jedan ozbiljan pjevački tim. Hoću reći da je to jedan bolan trenutak za sve nas, za mene pogotovo… Mogu zamisliti kako se ona osjeća'', započela je Brena.

Dodala je da kao žena, majka, supruga i Draganina prijateljica, potpuno razumije u kakvoj se ona emotivnoj situaciji nalazi.

''Samo želim da je poštuju i da joj ne stavljaju sol na ranu, jer je ona jedna od dobrih ljudi, vrlo poštena osoba, neko tko je svoju karijeru gradio vrlo ozbiljno i profesionalno. Voljela bih da joj kao čovjek i žena pružim apsolutnu podršku i da zna da sam uz nju svugdje i da sam u svakom trenu na njenoj strani'', zaključila je Lepa Brena za emisiju ''Prvi red''.

Podsjetimo, Dragana je u svom priopćenju otkrila da se razvode nakon 25 godina, no nije govorila o detaljima. Potom se počelo šuškati da njen uskoro bivši suprug već živi s novom ženom, no njegova odvjetnica opovrgnula je glasine o tome.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Novi šok nakon objave o razvodu Dragane Mirković: Pjevačica je još ranije primijetila sve zbog čega je sada okončala njihovu priču?

''Nije istina da je gospodin Bijelić navodno uveliko započeo zajednički život s drugom ženom kako je neistinito iznijeto u predmetnom članku. Ovim putem, moja stranka gospodin Bijelić ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvijek ponaša časno, dostojanstveno i kao obiteljski čovjek. Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave, te o tome ne želi davati dalje izjave'', poručila je odvjetnica Gabriela Banić.

Dragana i Toni slovili su kao jedan od najstabilnijih parova u regiji, a njihovoj ljubavi i životu mnogi su se divili. Sve do prije tri godine zajedno su živjeli svoju prividnu bajku u jednom dvorcu u Beču od 15 tisuća kvadrata.

Bili su u braku su od 1999. godine i zajedno imaju dvoje djece, kćer Manuelu i sina Marka. Inače, pjevačica je osim po glazbi, nekretninama i vlastitoj TV kući, poznata i kao vlasnica najskupljih automobila na estradi kojima se također voli pohvaliti.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 +26 Lidija Bačić - 2 Celebrity Raskošni dekolte Lidije Bačić jedva je pridržavao mrežasti topić u kojem se pojavila na pozornici!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lazar Ristovski i Anica Lazić Lazar Ristovski i Anica Lazić - 2 Lazar Ristovski I Anica Lazić Lazar Ristovski - 3 +14 Lazar Ristovski - 1 Celebrity Srpski glumac 39 godina mlađu djevojku odveo je na Maldive, ona je objavila romantičnu fotku: ''Kad on vodi, ja ne pitam gdje...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene