Prizori su urnebesni i danas!

Prošla je 41 godina od trenutka kad je Brena samu sebe udarila nogom u glavu, mlađim generacijama ova je snimka novi hit na internetu!

Lepa Brena Lepa Brena Antonio Ahel/ATAImages 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena i sestra Faketa - 3 Lepa Brena i sestra Faketa - 4 Lepa Brena i sestra Faketa - 2 Lepa Brena - 2 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 12 Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 5 Lepa Brena - 4 Alka Vuica i Lepa Brena - 3 +19 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 3 Galerija

Prošla je 41 godina od legendarnog nastupa Lepe Brene na kojem je samu sebe nogom udarila u glavu, prisjetite se ovog urnebesnog trenutka.

Lepa Brena 23. ožujka 1983. godine nastupala je u Mostaru, gdje je na pozornici tijekom izvedbe pjesme "Duge noge za igranje" doživjela nezgodu.

Pogledaji ovo Viktor Živojinović - 3 Celebrity Sin Lepe Brene pohvalio se novom djevojkom, više ne skriva da je uspio zavesti zgodnu voditeljicu

Naime, dok je plesala na pozornici, Brena je toliko jako dignula nogu u zrak da se lupila u glavu i pala na pod. No brzo je ustala i nastavila pjevati kao da se ništa nije dogodilo, a snimka je ostala zauvijek zapamćena u njezinoj karijeri.

Od toga trenutka prošla je 41 godina, a u nastavku pogledajte kako je to izgledalo.

Čini se kako taj Brenin nastup nikada neće pasti u zaborav jer je dokazano da je iz godine u godinu sve veći i veći hit koji se dijeli na društvenim mrežama.

Pogledaji ovo Mia Negovetić - 16 Celebrity Hrpa je reakcija na preobrazbu Mije Negovetić u Lepu Brenu: "Vrijeme je da netko napuni šest Arena Zagreb!"

Pogledaji ovo Lepa Brena Celebrity Pogledajte kako izgleda unutrašnjost jahte Lepe Brene, ovakav luksuz ne viđa se svaki dan: "To je lijep mali brod od oko 30 metara..."

Prošle godine Brena je i sama podijelila to sjećanje pa nasmijala pratitelje.

''Dragi moji, u veljači i ožujku 1987. godine oborili smo najveći rekord na području bivše Jugoslavije kada smo Slatki greh, naš tadašnji menadžer Raka Đokić i ja imali 31 uzastopni koncert na jednom mjestu! I to do tog momenta nitko nikad nije uradio. Nije neko čudo da smo pjevali više dana nego Sylvie Vartan i Yves Montand u pariškoj Olympiji jer ipak smo mi Jugoslaveni živjeli u jednom okruženju punom ljubavi i duše i to smo razmjenjivali jedni s drugima'', napisala je tada.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Renee Taylor kao Sylvia Fine - 6 Renee Taylor kao Sylvia Fine - 4 Renee Taylor - 6 Renee Taylor - 4 +22 Renee Taylor - 2 Nekad i sad Sjećate se mame najpoznatije dadilje na svijetu? Od posljednje epizode serije prošlo je 25 godina, a evo čemu je ova glumica vjerna i dan danas!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Olga Pakalović i Iva Hraste Sočo Vladimir Tintor i Olga Pakalović Vladimir Tintor i Olga Pakalović Olga Pakalović +13 Olga Pakalović Celebrity Vesna iz Kumova privatno njeguje potpuno drukčiji stil, u ovakvu je izdanju u seriji nećete vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene