"Fotografije koje će obići regiju!"

Lepa Brena i Zdravko Čolić prvi put zapjevali zajedno, pogledajte atmosferu s koncerta: "Zdravko, o ovome sam maštala!"

Lepa Brena i Zdravko Čolić - 3 Lepa Brena i Zdravko Čolić - 3 Lepa Brena/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Zdravko Čolić - 2 Lepa Brena i Zdravko Čolić - 4 Lepa Brena i Zdravko Čolić - 1 Lepa Brena Lepa Brena - 2 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 9 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 11 Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 12 Lepa Brena i Boba Živojinović Lepa Brena i Tamara Vučić +19 Zdravko Čolić u Varaždinu - 8 Galerija

Lepa Brena i Zdravko Čolić prvi su put nastupili zajedno i izveli njegov hit "Pusti, pusti modu".

Legendarni pjevač Zdravko Čolić održao je koncert u resortu najvećeg srpskog skijališta Kopaonika, a na kojem se odvio jedan povijesni trenutak i to kada mu se na pozornici pridružila Lepa Brena.

72-godišnji Zdravko i 63-godišnja Brena otpjevali su zajedno njegov hit "Pusti, pusti modu", a to je inače bio njihov prvi zajednički nastup dosad.

Pogledaji ovo Zlatan Ibrahimović Celebrity Ibrahimović uz veliki hit Lepe Brene doplesao na pozornicu u Sanremu, pogledajte kakav je show nogometaš napravio!

"Fotografije koje će obići čitavu regiju! Zdravko Čolić i Lepa Brena prvi put zajedno na bini uz 'Pusti, pusti modu'", stoji u opisu objave.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kopaonik Music Week (@musicweekfestival)

"Zdravko, o ovome sam maštala, da otpjevamo ovo zajedno! Živjeli, uživajte, volim vas", priznala je Brena na kraju.

Pogledaji ovo Zdravko Čolić u Varaždinu - 8 Clubzone Najveći regionalni šarmer zapjevao u čast žena te oduševio prvim od dva koncerta u Varaždinu!

Fotografije s nastupa objavljene su na njihovim profilima na Instagramu, a on je podijelio i snimku za pamćenje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zdravko Čolić (@zdravko.colic)

Što kažete na Brenin i Čolin nastup?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Legende, živi i zdravi bili", "Najbolji", "Dvije ikone", "Super su", "Milina za oči", "Tako se to radi", "S pravom nose titule kralj i kraljica estrade", "Dvije i jedine najveće zvijezde bivše Juge", neki su od komentara njihovih obožavatelja.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Al Bano Al Bano i Romina Power s djecom - 7 Al Bano i Romina Power s djecom - 4 Al Bano i Romina Power s djecom - 3 +7 Al Bano i Romina Power s djecom - 2 Celebrity Ženu najbogatijeg Hrvata prati misteriozna tragedija koja nije razjašnjena ni 30 godina kasnije, zbog jedne rečenice povjerovali su u najgore

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben Van Gucht i Kenza Johanna Ameloot Ruben Van Gucht i Kenza Johanna Ameloot Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ruben Van Gucht - 3 +25 Ruben Van Gucht Celebrity Suprug Blanke Vlašić osvanuo je na fotografiji s pravom ljepoticom, brzo se saznalo tko je ona i zašto su se družili

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene