luda za tobom uz orkestar!

Ibrahimović uz veliki hit Lepe Brene doplesao na pozornicu u Sanremu, pogledajte kakav je show nogometaš napravio!

Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović - 9 Zlatan Ibrahimović - 7 Zlatan Ibrahimović - 6 Zlatan Ibrahimović - 3 Zlatan Ibrahimović - 2 Zlatan Ibrahimović - 4 Zlatan Ibrahimović - 5 Zlatan Ibrahimović - 8 Zlatan Ibrahimović - 6 Zlatan Ibrahimović - 5 +18 Zlatan Ibrahimović - 4 Galerija

Zlatan Ibrahimović prisustvovao je festivalu Sanremo u Italiji, a dok je dolazio na pozornicu, orkestar mu je zasvirao Lepu Brenu.

Zlatan Ibrahimović izašao je na pozornicu festivala Sanremo uz hit Lepe Brene ''Luda za tobom'' koji mnogi nisu očekivali. Naime, nakon najave voditelja, Zlatan je krenuo šetati prema pozornici, a s pozornice mu je orkestar svirao glazbu ovog starog hita.

Što mislite o Zlatanovoj najavi?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

No, ovo mu nije prvi put pa ovakav njegov istup mnoge nije skroz iznenadio. Naime, Ibrahimović je 2021. godine izašao na pozornicu festivala uz stihove ''Jutro je'' od srpske pjevačice Nade Topčagić, a čini se da mu se to svidjelo pa je taj postupak učinio i opet.

Nakon što je to vidjela, Nada je bila toliko oduševljena da se čak fotografirala s njegovim dresom i zahvalila mu na društvenim mrežama.

A onda mu je nastupila i na proslavi 40. rođendana, nogometašu je to bilo pravo iznenađenje.

Pogledaji ovo Helena Seger Celebrity Partnerica Zlatana Ibrahimovića u tijesnom outfitu pokazala da nimalo ne zaostaje za njim kad su kondicija i trening u pitanju!

Inače, Talijani svake godine gledaju festival u Sanremu, uživajući u neizbježnim kontroverzama koje ga prate, bilo da se radi o optužbama za play-back izvedbe, plagiranje pjesama ili pak prepirkama slavnih osoba.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Miroslav Lilić, 1999. godina Severina, 1999. godina Severina - 1 Severina - 2 +25 Severina - 3 Nekad i sad Osvanule fotografije Severine iz 1999. godine, pogledajte što je tada radila u društvu našeg televizijskog velikana

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry i Jessica Seinfeld - 6 Jerry i Jessica Seinfeld - 4 Jerry i Jessica Seinfeld - 3 Jerry i Jessica Seinfeld - 2 +17 Jerry i Jessica Seinfeld - 5 Celebrity Zaveo ju je dok je bila udana za drugog muškarca, a u 23 godine braka nije ih popratio nijedan skandal!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene