Starija od njega 11 godina

Partnerica Zlatana Ibrahimovića u tijesnom outfitu pokazala da nimalo ne zaostaje za njim kad su kondicija i trening u pitanju!

Helena Seger Helena Seger Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Seger i Zlatan Ibrahimović - 2 Helena Seger i Zlatan Ibrahimović - 3 Helena Seger i Zlatan Ibrahimović - 1 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 2 Zlatan Ibrahimović - 1 Zlatan Ibrahimović - 4 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Helena Seger - 5 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 6 +20 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 7 Galerija

Zlatan Ibrahimović i Helena Seger snimljeni su u Miamiju dok su se šetali u opuštenim izdanjima.

Umirovljeni nogometaš Zlatan Ibrahimović snimljen je u šetnji Miamijem, gdje je privukao pozornost paparazza, a dodatnu pozornost privukla je i njegova atraktivna partnerica Helena Seger.

42-godišnji Zlatan i 53-godišnja Helena otputili su se u zajedničku šetnju prvih dana nove godine. Pritom je on pokazao svoje isklesano i tetovažama prekriveno tijelo, a ona fit formu u pripijenim tajicama i majici.

Par je zajedno od 2001. godine, a ona se jednom prilikom prisjetila njihova prvog susreta.

"Kada sam upoznala Zlatana, on je imao 21 godinu, a ja 32. Imala sam već izgrađenu uspješnu karijeru, svoj novac i nije mi trebao nogometaš da me uzdržava. Bila sam neovisna, a on čak nije ni bio moj tip muškarca. Pri našem prvom susretu blokirao je svojim Ferrarijem prolaz mom Mercedesu, a ja sam samo vidjela njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam neraspoložena, vikala sam na njega i mislim da mu se to nije svidjelo", izjavila je Helen u jednom od rijetkih intervjua.

Iako svoj privatni život drže podalje od javnosti, sljedeće činjenice dokazuju da je ona itekako atipična žena nogometaša. Dok se većina njih bavi influencerstvom ili manekenstvom, poznato je da Helena uživa u brzim vožnjama motociklom, ne voli trošiti puno vremena na sređivanje, misli da ima prevelike usne i prekratke noge te se bolje osjeća u trapericama nego u dizajnerskim haljinama.

Izdvojilo bi se tu puno sličnosti sa Zlatanovom osobnošću, stoga ne čudi što je ta opuštena i neovisna žena osvojila njegovo srce. Netipičnom ženom nogometaša također je čini i činjenica da nema zaposlene kućne pomoćnice.

Inače, Helena se nakon karijere u svijetu mode posvetila poduzetništvu i zapravo vodi većinu Zlatanovih poslova te je zaslužna za milijunske ugovore koje nogometaš ima sa sponzorima.

Zajedno su prebrodili i brojne glasine o Zlatanovim aferama, a jedna od žena s kojom su ga u medijima povezivali jest seksi talijanska novinarka Diletta Leotta, s kojom je snimio jednu reklamu. Te glasine Zlatan je odbio komentirati, a koliko obožava svoju Helenu, dovoljno govori njegov odgovor na novinarsko pitanje o tome kakve žene voli.

"Na kakve žene mislite? Ja želim samo jednu ženu", izjavio je Ibrahimović, pritom misleći na svoju Helenu.

Vjenčali se nisu, ali zajedno imaju dva sina, Maximiliana i Vincenta.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner i Marko Duvnjak Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner +30 Ana Rucner i Marko Duvnjak - 4 Celebrity Ana Rucner uživa s dečkom na drugom kraju svijeta, nakon razvoda od 30 godina starijeg Kalembera pronašla je sreću s mlađim od sebe!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju David Copperfield - 6 David Copperfield - 3 David Copperfield - 7 David Copperfield - 5 +12 David Copperfield - 1 Celebrity Legendarni mađioničar i dečko slavne ljepotice provodio se na pedofilskim zabavama? Procurilo pitanje koje je postavio jednoj od žrtava!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene