Dosad nepoznati detalji i imena!

Legendarni mađioničar i dečko slavne ljepotice provodio se na pedofilskim zabavama? Procurilo pitanje koje je postavio jednoj od žrtava!

David Copperfield David Copperfield Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju David Copperfield - 6 David Copperfield - 3 David Copperfield - 7 David Copperfield - 5 David Copperfield - 1 David Copperfield - 2 David Copperfield - 4 Prince Andrew i Sarah Ferguson - 4 Prince Andrew i Sarah Ferguson - 1 Claudia Schiffer i David Copperfield (Foto: AFP) +6 Claudia Schiffer i David Copperfield (Foto: AFP) Galerija

David Copperfield sudjelovao je na pedofilskim zabavama Jeffreyja Epsteina, tako barem kažu detalji koji su otkriveni u dosad neviđenim sudskim dokumentima.

Stotine nezapečaćenih sudskih dokumenata koji otkrivaju detalje o navodnim seksualnim žrtvama Jeffreyja Epsteina i Ghislaine Maxwell koji su organizirali orgije s maloljetnicama objavljene su u javnosti i u njima se spominju brojna imena svjetskih zvijezda koje su navodno bile dio svega. 

Jedna od navodnih žrtava Jeffreyja Epsteina koja je optužila princa Andrewa da ju je pipkao na jednoj od ozloglašenih zabava posvjedočila je da je na jednoj bio prisutan i mađioničar David Copperfield, kojeg javnost poznaje i kao bivšeg partnera slavne manekenke Claudije Schiffer.

Novoobjavljeni sudski dokumenti pokazuju da je Johanna Sjoberg tijekom svog iskaza rekla da je poznati mađioničar bio na večeri u Epsteinovoj kući i da ju je upitao zna li ona da je drugim djevojkama bilo plaćeno da dovedu nove mlade djevojke na zabavu.

"David Copperfield bio je na večeri kod Epsteina i bila je prisutna još jedna djevojka koja je izgledala mlado. Johanna ju je pitala u koju je školu išla, no nije prepoznala naziv škole kao koledž i rekla je da je moguće da je djevojka polazila srednju školu. Johanna je rekla kako ju je Copperfield ispitivao je li znala da su djevojke bile plaćene da nađu druge djevojke", piše u dokumentima.

Johanna je u svom iskazu od 18. svibnja 2016. godine rekla da je srela Copperfielda tijekom večere u Epsteinovoj kući, iako nije rekla kada se i gdje sastanak dogodio.

"Netko me je nazvao iz kuće i rekao da će on biti tu, i ako želim doći na večeru, onda se mogu naći s njim", ispričala je.

Dodala je i da Copperfield nije bio u kući kad je stigla, pa je čekala s drugom djevojkom koju nije poznavala, a koja joj se činila vrlo mladom.

"Pitala sam je u koju je školu išla, pokušavajući saznati ide li na neki od okolnih fakulteta, ali nisam prepoznala ime škole, pa sam mislila da bi mogla biti mlađa, ali sam zbog vlastitog razuma morala pretpostaviti da je kći jednog od njegovih prijatelja", prisjetila se.

Johanna je rekla da je Copperfield izvodio mađioničarske trikove na večeri i da je primijetila da je on Epsteinov prijatelj.

Novi sudski dokumenti otkrivaju jezive detalje o zlodjelima Jeffreyja Epsteina i njegove suradnice i ljubavnice Ghislaine Maxwell koja je trenutačno u zatvoru zbog seksualne trgovine. Epstein je izvršio samoubojstvo 2019. godine u zatvoru tijekom suđenja za pedofiliju, a za života je bio poznat po prijateljstvima s brojnim poznatim zvijezdama, između ostalih i s bivšim predsjednikom SAD-a Billom Clintonom, za kojeg je Johanna također otkrila kako je volio biti s mladim djevojkama.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Hefner i Zoe Gregory Zoe Gregory (Foto: Instagram) Zoe Gregory Hugh Hefner sa zečicama - 1 +11 Hugh Hefner sa zečicama - 3 Zanimljivosti Procurili detalji o najbizarnijem detalju Playboyeve vile i raskalašenim orgijama, a evo i što se gledalo na TV-u: "Jedne večeri izbrojila sam 17 cura"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Habijan, 2015. godina Damir Habijan, 2015. godina Damir Habijan, 2016. godina Damir Habijan, 2018. godina +25 Damir Habijan - 8 Nekad i sad Naš ministar danas privlači pažnju isklesanim tijelom, a pogledajte kako je izgledao dok još nije bio ovako mišićav!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene