Dugo ju je držao u tajnosti

Sin Lepe Brene pohvalio se novom djevojkom, više ne skriva da je uspio zavesti zgodnu voditeljicu

Viktor Živojinović - 3 Viktor Živojinović - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Viktor Živojinović - 3 Viktor Živojinović - 1 Viktor Živojinović - 2 Sofija Spasojević - 14 Sofija Spasojević - 13 Sofija Spasojević - 12 Sofija Spasojević - 10 Sofija Spasojević - 11 Sofija Spasojević - 9 Sofija Spasojević - 8 +20 Sofija Spasojević - 7 Galerija

Mlađi sin Lepe Brene navodno ljubi zgodnu televizijsku voditeljicu, obožavatelji su to posumnjali po njezinim objavama.

Mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića Viktor Živojinović nedavno je jednom fotografijom napravio opću pomutnju.

Pogledaji ovo Mia Negovetić - 6 inMagazin Mia Negovetić o preobrazbi u Lepu Brenu: ''Drago mi je da sam baš ja nju dobila, mislila sam da će mi biti teže naći se u tom žanru''

Da je nekoliko mjeseci poslije prekida posljednje romanse ponovo sretno zaljubljen, potvrdio je krajem prošle godine. Tada je na Instagramu objavio zajedničku fotografiju s misterioznom brinetom, kojoj je sakrio lice emotikonom srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktor Zivojinovic (@viktorernest)

No čini se da djevojka više nije tajna te je na nedavnom majčinu nastupu Viktor javno odlučio predstaviti svoju novu izabranicu, piše Hello.

Nova je djevojka Viktora Živojinovića Sofija Spasojević, voditeljica emisije ''Moj dan, Blic dan'' na Blic TV-u.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@spasojevicsofija)

Korisnicima društvenih mreža nije promaklo da folk-zvijezda lajka Sofijine objave, kao i da ona nosi bodi iz Brenine nove kolekcije.

Sofija Spasojević svojevremeno je u razgovoru za Žena.rs otkrila da je bila višestruki državni prvak u plivanju. Od sporta je morala odustati zbog ozbiljne povrede, a kasnije se okrenula modelingu, društvenim mrežama, fotografiji i voditeljskom poslu.

Pogledaji ovo Lepa Brena i Zdravko Čolić - 3 Celebrity Lepa Brena i Zdravko Čolić prvi put zapjevali zajedno, pogledajte atmosferu s koncerta: "Zdravko, o ovome sam maštala!"

Podsjetimo, Viktor je imao problema s kilažom, u jednom trenutku imao je čak 160 kilograma, zbog čega je i Brena često bila zabrinuta. No prije nekoliko mjeseci donio je odluku da će se zdravo hraniti i počeo je vježbati, te je skinuo više od 30 kilograma.

Lepa Brena Viktora je dobila u braku s Bobom Živojinovićem, za kojeg se udala 1991. godine, a osim njega imaju i sina Stefana.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sinovi Zorana Milanovića Ante i Marko Ante Jakov Milanović - 1 Ante Jakov Milanović - 2 Ante Jakov Milanović - 3 +26 Marko Milanović - 1 Celebrity Ovo su sinovi Zorana Milanovića, jednog je Hrvatska upoznala nakon skandala s ocjenama, a drugi cijelo vrijeme uspješno prolazi ispod radara

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Goldašić na Instagramu - 1 Meri Goldašić na Instagramu - 2 Meri Goldašić - 2 Meri Goldašić - 2 +24 Meri Goldašić - 4 Celebrity Omiljena domaća tiktokerica otvorila dušu o privatnom životu: ''Kako sam svom mužu rekla da imam sina iz prvog braka...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene