''baš sam se iznenadila...''

Mia Negovetić o preobrazbi u Lepu Brenu: ''Drago mi je da sam baš ja nju dobila, mislila sam da će mi biti teže naći se u tom žanru''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mia Negovetić - 3 In Magazin: Mia Negovetić - 4 In Magazin: Mia Negovetić - 5 In Magazin: Mia Negovetić - 7 In Magazin: Mia Negovetić - 6 In Magazin: Mia Negovetić - 2 In Magazin: Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 12 Mia Negovetić - 11 Mia Negovetić - 10 +19 Mia Negovetić - 9 Galerija

U nedjelju je pozornost žirija, publike i ostalih kandidata u showu Tvoje Lice zvuči poznato okupirala Mia Negovetić. Tranformacijom u Lepu Brenu dobila je ovacije i dokazala da, kojeg god se glazbenog žanra uhvati, odradi to sjajno. S ekipom In magazina je podijelila dojmove nakon pobjede u trećoj epizodi.

Tranformacija u Lepu Brenu Miji Negovetić sjela je kao nijedna dosad, što je primijetio i žiri.

''Mislila sam da će mi bit puno teže pronać se u tom žanru jer sam inače baš dosta distancirana od tog žanra, ali baš sam iznenadila samu sebe i baš mi je drago da sam baš ja nju dobila'', kaže Mia. 

Mimike, pokreti ruku i držanje tijela - sve to Mia je odradila besprijekorno, što joj je donijelo pobjedu jer ovog puta bila je uvjerljivo najbolja.

Pogledaji ovo Mia Negovetić - 8 Celebrity Zbog Lepe Brene zaiskrilo između Enisa Bešlagića i Mije Negovetić: "Ne, moj deda Milutin sluša! Koga foliraš?"

''Ustvari kad ti dobiješ svu tu masku saživiš se s likom, baš taj trenutak kad ti sebe pogledaš počnu ti dolazit neki pokreti koje nisi ni radio, ali nešto se dogodi da ti postaneš ta osoba'', objasnila je. 

A izrada ove maske trajala je gotovo 5 sati.

''Prvi put da sam imala baš toliko protetika, pogledaš se u ogledalo i ne prepoznaješ se, jako je čudan feeling'', priznaje.

Mia se prije nastupa detaljno priprema jer maska je samo dio njezina nastupa.

''Pogledam intervjue, koncerte, nastupe raznorazne stvari da mogu dobit sliku persone, ovisno o tome kako znam kojeg izvođača ali ono uvijek se obrazujem toliko da znam pokrete, mimiku'', kaže. 

Pogledaji ovo Mia Negovetić i Antonia Dora Pleško Celebrity Poslušajte kako megahit Lepe Brene zvuči na engleskom, ovu verziju u izvedbi Mije i Antonije ne želite propustiti!

U prošloj epizodi, kada je bila Vanna, Miji su tijekom nastupa ispali umjetni zubi, pa nam je otkrila je li se sad na njih naviknula.

''Jesam, jesam i mijenjaju se, svaki put su drugačiji. Dešavaju se takve stvari bitno je samo snać se. Čudan feeling jer dobiješ nešto novo u usnoj šupljini koja ti je jako važna dok pjevaš jer u ustima rezoniraš tako da je čudno dok se navikneš ali što više vježbaš je lakše'', objašnjava. 

U idućoj epizodi prvi put će se transformirati u muškarca jer gljiva joj je dodijelila Miroslava Škoru.

''Prvi muškarac tako da eto to je već dovoljno zahjevno jer imala sad 3 brutalne vokalistice dosad i ono po nekim visinama udarala, sad sam skroz negdje ispod tako da mislim da je najteže bit u toj nekoj muškoj lagi i ostati muškarac'', kaže.

Pogledaji ovo Mia Negovetić - 16 Celebrity Hrpa je reakcija na preobrazbu Mije Negovetić u Lepu Brenu: "Vrijeme je da netko napuni šest Arena Zagreb!"

Kako će se snaći, nestrpljivo očekujemo saznati iduće nedjelje u showu Tvoje lice zvuči poznato.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton i princ William Kate Middleton s Irskom gardom 2023. godine - 3 Princ William i Kate Middleton +25 Princ William i Kate Middleton Celebrity Britanski mediji u stanju pripravnosti zbog Kate Middleton, rečeno im je da budu na oprezu zbog hitne stvari?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iva i Nina Majoli Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 4 Iva Majoli i Roberto Calegari +26 Iva Majoli Celebrity Iva Majoli objavila rijetke fotografije svoje kćeri, postala je prava ljepotica i krenula njenim stopama: "Wow, što je genetika čudo!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene