poznato je i koliko je koštala

Pogledajte kako izgleda unutrašnjost jahte Lepe Brene, ovakav luksuz ne viđa se svaki dan: "To je lijep mali brod od oko 30 metara..."

Lepa Brena Lepa Brena Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jahta Lepe Brene Jahta Lepe Brene Jahta Lepe Brene Jahta Lepe Brene Jahta Lepe Brene Jahta Lepe Brene Jahta Lepe Brene Jahta Lepe Brene Lepa Brena i Slobodan Živojinović - 2 Lepa Brena +19 Lepa Brena Galerija

Lepa Brena i Boba Živojinović vlasnici su luksuzne jahte od 30 metara koju su navodno platili šest milijuna eura.

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, Lepa Brena i njezin suprug Boba Živojinović vlasnici su luksuzne jahte koji su kupili kako bi njome obišli svijet.

Čim zatopli, bračni par penje se na jahtu kojom obično plove duž jadranske obale, a često ugošćuju i druge zvijezde s naših prostora.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

S njima je tako jednom prilikom plovila i Brenina prijateljica Mirjana Antonović, o kojoj Krunoslav Kićo Slabinac pjeva u pjesmu "Zbog jedne divne crne žene", a ona je na Facebooku pokazala unutrašnjost jahte.

Pogledaji ovo Lepa Brena Celebrity Lepa Brena najavila je i četvrtu zagrebačku Arenu, hoće li joj poći za rukom što i Prijovićki?

Na fotografijama koje je Mirjana objavila vide se prostrani dnevni boravak s velikim televizorom i mramornim stolom, spavaća soba s kupaonicom, blagavaonica i paluba, a možete ih pogledati u našoj galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

Jahtu su navodno platili šest milijuna eura, a Brena je ranije otkrila nekoliko detalja o njoj.

Pogledaji ovo Lepa Brena Celebrity Lepa Brena ima mlađu sestru koja već godinama živi daleko od Balkana, s njom se prije godinu dana pojavila u javnosti!

"Pa, to je lijep mali brod od oko 30 metara, s pet ili šest spavaćih soba. Nije to bio samo dar za naše duše. Htjeli smo nešto sebi priuštiti jer je bila specifična situacija", ispričala je pjevačica

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Munn Olivia Munn Olivia Munn Olivia Munn +4 Olivia Munn Celebrity Nakon što je zablistala na Oscarima, glumica otkrila da joj je dijagnosticiran rak: "Trudila sam se da me ljudi vide dok imam energije"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari postala plavuša i odvažila se na još jednu promjenu, a zbog novog izgleda poznate Hrvatice zasule su je komentarima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene