mišljenja su podijeljena

Žanamari postala plavuša i odvažila se na još jednu promjenu, a zbog novog izgleda poznate Hrvatice zasule su je komentarima!

Žanamari Perčić Žanamari Perčić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 7 +19 Žanamari Perčić - 3 Galerija

Žanamri Perčić iznenadila je novom frizurom kojom se pohvalila na društvenim mrežama.

Pjevačica Žanamari Perčić odvažila se na veliki promjenu.

Na svojem profilu na Instagramu otkrila je da je postala plavuša, a usto je ošišala i šiške.

Pogledaji ovo Žanamari Perčić Celebrity Žanamari već priziva ljeto, a poznate Hrvatice zbog njene fotografije pišu: "Odsad idem dvaput dnevno u teretanu!"

"Promjena", jednostavno je napisala u opisu fotografija koje su izazvala lavinu reakcija, a njezin novi imidž komentirale su i brojne poznate Hrvatice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

"Toliko si zgodna", napisala joj je Minea. "Čekam i čekam ali nikako da dočekam nešto što tebi ne stoji dobro! Zezam se... ne čekam već znam da tako nešto ne postoji", komentirala je Feminnemka Neda Parmać. "Ajme kako ti dobro stoji", poručila joj je pjevačica Colonije Ivana Lovrić. "Što???" iznenađeno je komentirala Ecija Ivušić Belošević.

"Lijepo, ali kao brineta meni osobno puno ljepše", "Super izgledaš kao plavuša", "Obožavam tvoj novi look", "Lijepo", još su neki od brojnih komentara koje je dobila, a neki su se zapitali i je li možda samo riječ o perici.

Što vi mislite?

Kako Žanamari Perčić stoji plava kosa?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, Žanamari od početka svoje karijere slovi kao jedna od najseksi Hrvatica, a laskvu titulu opravdava i sa 42 godine. Na svoj figuri naporno radi tijekom cijele godine, a rezultati su itekako vidljivi.

Pogledaji ovo Žanamari Perčić Celebrity Žanamari uz snimke iz teretane otkrila koliko ima kilograma: ''Najviše u posljednjih 7 godina!''

Osim besprijekornom linijom, može se pohvaliti i nadprosječnom inteligencijom, i ima IQ 156.

"Što se tiče mog IQ-a, to kad se dobro naspavam, onda je možda još tu, ostaje nešto, ali u zadnje vrijeme ne spavam baš tako da ako bude nekih nepromišljenih poteza u idućih par mjeseci, nemojte to pripisati krivom nalazu od MENS-e, molim vas", našalila se jednom prilikom u IN magazinu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 2 Princ William i Kate Middleton Kate Middleton +27 Kate Middleton Celebrity Pojavile se nove informacije o Kate Middleton, poslano je i upozorenje na koje bi svi trebali pripaziti zbog nje  

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj i Lucija Duvnjak - 8 Domagoj i Lucija Duvnjak - 7 Domagoj i Lucija Duvnjak - 6 Domagoj i Lucija Duvnjak - 5 +5 Domagoj i Lucija Duvnjak - 4 Celebrity Domagoj Duvnjak na društvenim mrežama podijelio divnu vijest: U njegovu obitelj stigla je prinova, a odmah je otkrio i ime koje su odabrali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene