Ma iste su!

Lepa Brena ima mlađu sestru koja već godinama živi daleko od Balkana, s njom se prije godinu dana pojavila u javnosti!

Lepa Brena Lepa Brena Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i sestra Faketa - 3 Lepa Brena i sestra Faketa - 2 Lepa Brena i sestra Faketa - 1 Lepa Brena i sestra Faketa - 4 Lepa Brena sa sestrom Faketom Jahić - 2 Lepa Brena sa sestrom Faketom Jahić - 1 Lepa Brena sa sestrom Faketom Jahić - 4 Lepa Brena sa sestrom Faketom Jahić - 5 Lepa Brena - 2 Lepa Brena i Tamara Vučić +19 Lepa Brena i Slobodan Živojinović - 2 Galerija

Malo tko zna da Lepa Brena ima sestru, a mlađa Faketa Stojanović već godinama živi daleko od Srbije.

Pjevačica Lepa Brena, odnosno Fahreta Živojinović, jako je vezana za sestru Faketu koju odmilja zovu Fara, a koja živi daleko od naših prostora.

O privatnom i obiteljskom životu Lepe Brene je mnogo toga poznato, a malo tko zna da ima i sestru i brata koji nisu toliko poznati.

Brenina sestra Fara s obitelji živi u dalekoj Kanadi, a često provodi vrijeme sa sestrom na putovanjima širom svijeta. Simpatična Fara se druži s pjevačicama, koje je mahom upoznala preko sestre, a na društvenim mrežama s vremena na vrijeme podijeli pokoju fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Lepa Brena je svojevremeno ispričala da je ostala željna sestre, s kojom je tek prije nekoliko godina poslije dužeg perioda otišla u rodno Brčko.

''Što se tiče Brčkog, stigla je moja sestra koja je poslije 28 godina došla na duži period. Za mene je to vrlo emotivna situacija zato što sam ostala željna sestre i njene djece i unučića. Razdvojile smo se na silu tijekom rata 1994. godine. Pokušavamo sada da nadoknadimo i provedemo što više vremena zajedno. Od svih tih destinacija otišli smo u Brčko, došao je i moj rođeni brat Faruk. Otišli smo na groblje kod naših roditelja, i poslije toga smo obišli nekoliko mjesta koja najviše volimo. Kada sam se slikala pored Save, sjetila sam se da sam sa 11, 12 godina preplivavala tu Savu i da je to preplivavanje mnogo opasno zbog brojnih virova, ali sreća moja da roditelji nisu znali, jer ne znam kako bih preživjela da moja djeca sad odu i preplivavaju tu rijeku koja izgleda mirna, ali vrlo opasna'', govorila je Brena tada.

Faruk Jahić, njihov brat, kao i Brena se već godinama bavi glazbom. On svira harmoniku, a sudjelovao je i u jednom pjevačkom showu.

Posljednji put, Brena i Faketa zajedno su viđene u javnosti na premijeri predstave ''Lepa Brena project'' u Zagrebu. Sestre su zajedno pozirale za fotografe, a osmijeh s lica nisu skidale.

A krajem ove godine Brena će napraviti pravi spektakl u Areni Zagreb. Nakon rasprodane tri arene, najavila je i četvrtu za 10. prosinca. 

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky - 7 Elsa Pataky - 6 Elsa Pataky - 5 Elsa Pataky - 3 +29 Elsa Pataky - 4 Celebrity Već svi znaju da ima tijelo iz snova, ali kad je u ovom badiću okrenula leđa, teško je bilo skinuti pogled s nje!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 5 Demi Moore - 2 Demi Moore - 1 Demi Moore - 3 +26 Demi Moore - 4 Nekad i sad Najnovije paparazzo fotke bivše seks-bombe izgledaju kao da su snimljene prije barem 30 godina, nema šanse da joj date stvarne godine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene