Više ne izgleda tako

Kićina crna žena pokazala drastičnu promjenu imidža, odrekla se svojeg zaštitnog znaka: "Možda je tebi pomalo neobična, ali..."

Mirjana Antonović Mirjana Antonović Mirjana Antonović/Facebook 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović Mirjana Antonović Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Mirjana Antonović (Foto: Facebook) Mirjana Antonović +0 Mirjana Antonović Galerija

Mirjana Antonović pokazala je drastičnu promjenu imidža i na svojem profilu na Facebooku objavila fotografiju na kojoj pozira s plavom kosom.

Mirjana Antonović, poznata i kao Kićina crna žena kojoj je posvetio pjesmu "Zbog jedne divne crne žene", na društvenim se mrežama pohvalila novim imidžom.

Pogledaj i ovo Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) skoknula do hrvatske Divna crna žena Kiće Slabinca uživa na našoj obali, doputovala je iz SAD-a kako bi na sudu dokazala da je Miroslav Ilić otac njezina sina

Mirjana je na svojem profilu na Facebooku objavila fotografiju na kojoj pozira s kratkom plavom kosom, zbog čega ju nije lako prepoznati.

"Beograde, vidimo se uskoro. Znam, više volite crnu kosu", napisala je uz fotografiju koju je objavila.

"Super je boja i pomlađuje. Baš je osvježila lice. Kao lutka", "Izgledate mlađe, divno", "Super, Mirjana. Lijepo ti stoji ova boja kose. Nemoj odustati od nje, mada je možda i tebi pomalo neobična poslije dugo godina crne boje kose", "Nikako, ova boja ti je savršenstvo", pohvalili su je pratitelji u komentarima.

Mirjana je javnosti najpoznatija kao žena kojoj je pokojni Krunoslav Kićo Slabinac napisao i otpjevao jednu od svojih najpoznatijih pjesama "Zbog jedne divne crne žene", a upoznao ju je dok je bio na jednoj od svojih turneja SAD-om.

Kićo nije odolio Mirjaninoj ljepoti i dojmu koji je ostavila na njega, pa joj je stihove napisao u avionu, vraćajući se u Hrvatsku. Ona je nakon njegove smrti odala neke dotad nepoznate detalje o njihovu odnosu.

"Kićo i ja smo bili veoma mladi, iskreno smo se voljeli, ali utjecajem okolnosti nismo mogli ostati zajedno. Kićo se i oženio i rastao. Dok je bio u braku, nismo bili u kontaktu. Kasnije smo se vidjeli i ponovo uspostavili prijateljsku vezu. Suprotno od Miroslava, Kićo je dobar čovjek i jedini koji me je u životu iskreno volio. Krivo mu je bilo što Devin sve te gadosti proživljava s Miroslavom i što Devin nije njegov sin. U suprotnom, Miroslav nije pošten niti dobar čovjek. Zna da mu je Devin sin i laže čitavom svijetu, maltretirajući rođeno dijete. S kime biste vi radije bili na nebu, Kićom ili Miroslavom?" napisala je Mirjana jednom prilikom na Facebooku.

Mirjana je sa srpskim pjevačem Miroslavom Ilićem dobila sina Devina, s kojim je dugo vremena vodila borbu oko očinstva, no sud u Beogradu prošle je godine donio presudu i to potvrdio.

"Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavlje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo svojim svjedocima, svojem izvršnom odvjetniku Viljamu Paspalovskom, sutkinji koja je pravedno odlučila, medijima koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da ustrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobjeda već pobjeda svih majki i djece Srbije. Onaj kome se ne sviđa ova odluka neka se tuži, a mi imamo važnijeg posla. Idemo dalje dok se ne izmijeni ovaj zastarjeli zakon za DNK, koji je usmjeren protiv razvoja srpskih obitelji i srpskog društva. Uvijek sam htjela i vjerovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo vam se zahvaljuje i neizmjerno vas voli vaša Mirjana", napisala je tada Mirjana na svojem profilu na Facebooku.

Mirjana i Devin sudsku su bitku vodili u Srbiji, a godinama već žive u SAD-u. Naime, ona tvrdi kako je Devin plod afere koju je prije 30 godina imala s Ilićem, kada je on već bio u braku sa svojom današnjom suprugom Gordanom, a pjevač je to uporno negirao i odbijao napraviti DNK test.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jon Hamm i Anna Osceola - 3 Jon Hamm i Anna Osceola - 4 Jon Hamm i Jennifer Westfeld Natalie Portman i Jon Hamm (Foto: AFP) +1 Jon Hamm Celebrity Zbog 17 godina mlađe djevojke prekršio je obećanje koje je sam sebi dao, a baš zbog toga je i prekinuo s bivšom!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jackie Stallone (Foto: Profimedia) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) +13 Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Zbog želje da ostane mlada jako je požalila, a fotografije izbliza pokazuju što si je zapravo učinila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene