Izgleda da se predomislio

Zbog 17 godina mlađe djevojke prekršio je obećanje koje je sam sebi dao, a baš zbog toga je i prekinuo s bivšom!

Jon Hamm i Anna Osceola Jon Hamm i Anna Osceola Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jon Hamm i Anna Osceola - 3 Jon Hamm i Anna Osceola - 4 Jon Hamm i Jennifer Westfeld Natalie Portman i Jon Hamm (Foto: AFP) Jon Hamm +0 Jon Hamm i Anna Osceola Galerija

Jon Hamm i Anna Osceola zaručili su se nakon dvije godine, a on je time prekršio obećanje koje je dao sam sebi prije nekoliko godina.

Američki glumac Jon Hamm i njegova nova zaručnica Anna Osceola izgledali su zaljubljeno do ušiju na kada su ih na putu na večeru snimili paparazzi, i to samo nekoliko dana prije nego što je objavljena vijest o njihovim zarukama.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston i Jon Hamm Opa, Jen! Potpuno gola Aniston snimila vruće scene seksa, izgleda jednako senzacionalno kao u svojoj prvoj golišavoj sceni davne 2006. godine!

51-godišnja zvijezda serije "Momci s Madisona" i 34-godišnja Anna šetali su se držeći se za ruke, nakon što ju je on zaprosio poslije dvije godine veze. U pojavljivanju u showu Howard Stern u rujnu 2022 godine. Jon je priznao kako bi se jednog dana mogo oženiti, iako je prije nekoliko godina sam sebi obećao da mu se to nikada neće dogoditi jer u sebi nema ''bračni čip''.

"Sve je ovo dio onoga što govorim. Ovo je jedan period u mom životu u kojem se osjećam vrlo mirno i ugodno", izjavio je.

Dodao je i da je počeo razmišljati o svim tim stvarima, što je njegovu trenutačnu vezu učinilo još značajnijom i razmatra sve oko braka, djece, definiranja nove verzije sreće, života i dobrobiti.

Inače, gdje god da se pojave, izgledaju zaljubljeno i sretno, ali detalje o svojem odnosu ne žele otkrivati. Poznato je da su se upoznali na setu serije "Momci s Madisona", a vijest da su u vezi procurila je tijekom karantene koja je bila na snazi zbog pandemije koronavirusa.

Jonu je to prva ozbiljnija veza nakon što se 2015. godine rastao od dugogodišnje partnerice Jennifer Westfeld, s kojom je proveo 18 godina, a u javnosti su se prvi put pojavili u lipnju prošle godine na premijeri filma "Bez naglih pokreta" na Tribeca Festivalu. S bivšom partnericom imao je zajedničke produkcijske kuće, ali njihov ljubavni krah dogodio se jer on nije htio imati djecu. Iako su prekinuli, Jennifer nakon toga nije uspjela ostvariti svoju najveću želju - majčinstvo.

"Nikad nisam mislila da ću biti u ovoj dobi i neću imati djecu. No moj se život razgranao na tisuću načina koje nisam očekivala", istaknula je svojedobno glumica, koja je pomogla Jonu da prebrodi ovisnost o alkoholu.

Hamm je također javno otkrio zašto sebe ne vidi u očinskoj ulozi.

"Bio bih grozan otac! Gledam svoje prijatelje koji imaju djecu i pomislim: 'Čovječe, kako uopće stojite na nogama u 6 ujutro, a kamoli radite nešto?' Ne znam, to mi jednostavno nije važno. Imam nećakinje i nećake, bio sam i učitelj. Vjerojatno sam s djecom proveo puno više vremena nego mnogi ljudi u mom životu", zaključio je tada glumac.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jackie Stallone (Foto: Profimedia) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) +13 Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Zbog želje da ostane mlada jako je požalila, a fotografije izbliza pokazuju što si je zapravo učinila!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember, Ana Rucner Vlado Kalember, Ana Rucner Vlado Kalember, Ana Rucner Ana Rucner i Vlado Kalember +2 Vlado Kalember Celebrity Vlado Kalember otkrio zanimljiv detalj o razvodu od Ane Rucner: ''Zbog toga me sutkinja pitala je li to neka showbizz fora''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene