Samo romantika

Uspjeli su tajiti vezu od svih duže vrijeme, a on djeluje kao da se uz 17 godina mlađu djevojku potpuno preporodio

Natalie Portman i Jon Hamm (Foto: AFP) Natalie Portman i Jon Hamm (Foto: AFP) Afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Natalie Portman i Jon Hamm (Foto: AFP) Galerija

Jon Hamm i Anna Osceola snimljeni su kako uživaju u romantičnom odmoru u susjednoj nam Italiji.

Popularni glumac Jon Hamm i njegova mlađahna djevojka Anna Osceola uživaju u zajedničkom odmoru koji provode na Sredozemnom moru, točnije u Italiji, a javnosti pokazuju kako razlika od 17 godina njima baš ništa ne predstavlja.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston i Jon Hamm Opa, Jen! Potpuno gola Aniston snimila vruće scene seksa, izgleda jednako senzacionalno kao u svojoj prvoj golišavoj sceni davne 2006. godine!

50-godišnji Jon i 33-godišnja Anna gdje god da se pojave, izgledaju zaljubljeno i sretno, a u vezi su više od godinu dana. Detalje o svojem odnosu ne žele otkrivati, ali poznato je da su se upoznali na setu serije "Mad Man", a vijest da su u vezi procurila je tijekom karantene koja je bila na snazi zbog pandemije koronavirusa.

Jonu je to prva ozbiljnija veza nakon što se 2015. godine razveo od dugogodišnje partnerice Jennifer Westfeld, a u javnosti su se prvi put pojavili u lipnju ove godine na premijeri filma "No Sudden Move" na Tribeca Festivalu.

S bivšom partnericom imao je zajedničke produkcijske kuće, ali njihov ljubavni krah dogodio se jer on nije htio imati djecu. Iako su prekinuli, Jennifer nakon toga nije uspjela ostvariti svoju najveću želju - majčinstvo.

"Nikad nisam mislila da ću biti u ovoj dobi i neću imati djecu. No moj se život razgranao na tisuću načina koje nisam očekivala", istaknula je svojedobno glumica, koja je pomogla Jonu da prebrodi ovisnost o alkoholu.

Hamm je također javno otkrio zašto sebe ne vidi u očinskoj ulozi.

"Bio bih grozan otac! Gledam svoje prijatelje koji imaju djecu i pomislim: 'Čovječe, kako uopće stojite na nogama u 6 ujutro, a kamoli radite nešto?' Ne znam, to mi jednostavno nije važno. Imam nećakinje i nećake, bio sam i učitelj. Vjerojatno sam s djecom proveo puno više vremena nego mnogi ljudi u mom životu", zaključio je glumac.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kimpel, Antonio Banderas (Foto: Getty Images) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) +3 Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Celebrity Vitke noge njegove 22 godine mlađe djevojke sve su zasjenile, a i on sam ju nije mogao prestati obasipati nježnostima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene