skoknula do hrvatske

Divna crna žena Kiće Slabinca uživa na našoj obali, doputovala je iz SAD-a kako bi na sudu dokazala da je Miroslav Ilić otac njezina sina

Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Facebook 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) +0 Mirjana Antonović (Foto: Facebook) Galerija

Mirjana Antonović je iz SAD-a došla u Beograd zbog dugogodišnje sudske parnice s Miroslavom Ilićem, pa je s društvom skoknula i do Hrvatske.

Mirjana Antonović koja je javnosti najpoznatija kao divna crna žena iz pjesme Krunoslava Kiće Slabinca, za vikend je s prijateljicama uživala na našoj obali.

Pogledaj i ovo Mirjana Antonović (Foto: Facebook) Doputovala iz Amerike Kićina divna crna žena stigla u Beograd na sud, pokušava dokazati da je Miroslav Ilić otac njezina sina

Društvo joj je pravila i pjevačica Lepa Brena koja je na Instagramu objavila njihove fotografije iz Rovinja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

"Toliko ljepote u jednom danu", napisala je Brena pored jedne od dviju galerija njihovih fotki iz Hrvatske na kojima ona i Mirjana blistaju u dosta opuštanijim izdanjima nego što smo ih navikli vidjeti.

Mirjana, koja živi u SAD-u, stigla je prošli tjedan u Beograd na još jedno ročište zbog utvrđivanja očinstva njezina sina Devina.

Već dugi niz godina vodi pravnu bitku u kojoj pokušava dokazati da je popularni pjevač narodne glazbe i njezin bivši ljubavnik Miroslav Ilić Devinov otac.

Lepa Brena je na sudu svjedočila u njezinu korist jer je bila i svjedok Mirjanine romanse s Ilićem, a Mirjanu je ugostila i u svojem domu te ju je nakon suđenja izvela i u provod po Beogradu.

Inače, Mirjanina romansa s Miroslavom dogodila se prije 30 godina, kada je on već bio u braku sa svojom suprugom Gordanom. Javnosti je, ipak, najpoznatija kao žena kojoj je Kićo Slabinac napisao i otpjevao jednu od svojih najpoznatijih pjesama "Zbog jedne divne crne žene", a upoznao ju je dok je bio na jednoj od svojih turneja SAD-om.

Kićo nije odolio Mirjaninoj ljepoti i dojmu koji je ostavila na njega, pa joj je stihove napisao u avionu, vraćajući se u Hrvatsku. Mirjanino ime stoga je bilo često spominjano, a ona je s Kićom svih godina ostala dobra prijateljica.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput objavila fotografiju pokojnog oca, a njezini fanovi uočili su detalj koji ih je začudio: "Zašto si to krila od nas?"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) +9 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Celebrity Poslije napisa o nevoljama u braku, najnovije fotke Vedrana Ćorluke ipak pričaju neku drugu priču!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene