Oglasio se i pjevač!

Završena je sudska bitka Kićine crne žene i Miroslava Ilića, evo što sud kaže tko je otac njezina sina!

Mirjana Antonović Mirjana Antonović Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović Mirjana Antonović Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Mirjana Antonović (Foto: Facebook) +0 Mirjana Antonović Galerija

Mirjana Antonović objavila je na društvenim mrežama vijest da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina Antonovića.

Mirjana Antonović poznata i kao Kićina crna žena kojoj je posvetio pjesmu "Zbog jedne divne crne žene" na društvenim je mrežama objavila vijest da je sud u Beogradu donio presudu i potvrdio da je otac njezinog sina Devina Antonovića poznati pjevač Miroslav Ilić.

Pogledaj i ovo Mirjana Antonović Više ne izgleda tako Kićina crna žena pokazala drastičnu promjenu imidža, odrekla se svojeg zaštitnog znaka: "Možda je tebi pomalo neobična, ali..."

"Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavlje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svjedocima, našem izvršnom odvjetniku Viljamu Paspalovskom, sutkinji koja je pravedno odlučila, medijima koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da ustrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobjeda već pobjeda svih majki i djece Srbije. Onaj kome se ne sviđa ova odluka neka se tuži, a mi imamo važnijeg posla. Idemo dalje dok se ne izmijeni ovaj zastarjeli zakon za DNK, koji je usmjeren protiv razvoja srpskih obitelji i srpskog društva. Uvijek sam htjela i vjerovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo vam se zahvaljuje i neizmjerno vas voli vaša Mirjana", napisala je Mirjana na svom facebook profilu.

Miroslav je to komentirao za srpski Telegraf i tvrdi da presudu nije vidio.

"Gledam utakmicu, hoću gledati utakmicu, sunce moje", poručio je Miroslav novinaru koji ga je kontaktirao i zamolio da prokomentira presudu.

Mirjana i Devin sudsku su bitku vodili u Srbiji, a godinama već žive u SAD-u. Naime, ona tvrdi kako je Devin plod afere koju je prije 30 godina imala s Ilićem, kada je on već bio u braku sa svojom današnjom suprugom Gordanom, a pjevač je to uporno negirao i odbijao napraviti DNK test.

Inače, Mirjana je javnosti najpoznatija kao žena kojoj je pokojni Krunoslav Kićo Slabinac napisao i otpjevao jednu od svojih najpoznatijih pjesama "Zbog jedne divne crne žene", a upoznao ju je dok je bio na jednoj od svojih turneja SAD-om.

Kićo nije odolio Mirjaninoj ljepoti i dojmu koji je ostavila na njega, pa joj je stihove napisao u avionu, vraćajući se u Hrvatsku. Ona je nakon njegove smrti odala neke dotad nepoznate detalje o njihovu odnosu.

"Kićo i ja smo bili veoma mladi, iskreno smo se voljeli, ali utjecajem okolnosti nismo mogli ostati zajedno. Kićo se i oženio i rastao. Dok je bio u braku, nismo bili u kontaktu. Kasnije smo se vidjeli i ponovo uspostavili prijateljsku vezu. Suprotno od Miroslava, Kićo je dobar čovjek i jedini koji me je u životu iskreno volio. Krivo mu je bilo što Devin sve te gadosti proživljava s Miroslavom i što Devin nije njegov sin. U suprotnom, Miroslav nije pošten niti dobar čovjek. Zna da mu je Devin sin i laže čitav svijet, maltretirajući rođeno dijete. S kime bi vi radije bili na nebu, Kićom ili Miroslavom?" napisala je Mirjana jednom prilikom na svojem Facebooku.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić i Ivana Barišić Iva Šarić - 4 Iva Šarić i Ivana Barišić Iva Šarić - 1 +6 Iva Šarić - 6 Celebrity Atraktivna zaručnica Brune Petkovića istaknula bujne atribute, ali i nevjerojatnu figuru godinu dana nakon trećeg poroda

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Slaven i Leo Bilić, Niko Kranjčar Slaven i Leo Bilić, Niko Kranjčar +0 Slaven i Leo Bilić Celebrity Slaven Bilić na utakmicu poveo najstarijeg sina kojeg nemamo često priliku vidjeti, imaju potpuno različit imidž!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene