Kako će se ova priča razvijati?

Poznat razlog dolaska supruga Dragane Mirković u dvorac u Beču, evo što ju je molio i kako je ona reagirala

Dragana Mirković Dragana Mirković Milan Maricic/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković Toni Bijelić Dragana Mirković - 1 Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković i Toni Bijelić +22 Dragana Mirković Galerija

Nakon što se Toni Bijelić pojavio ispred dvorca u kojem je Dragana Mirković ostala živjeti, oglasio se bliski izvor i otkrio da se biznismen zapravo došao pomiriti s pjevačicom.

Dok cijela regija bruji o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića nakon 24 godine braka, on je sve iznenadio potezom tako što se pojavio ispred njihova dvorca kod Beča.

Toni se oglasio i na Instagramu te otkrio da je došao u dvorac Ebenfurth, gdje je pjevačica ostala živjeti.

Kako je izvor blizak ovom paru rekao za Nova.rs, razlog Tonijevog dolaska u obiteljski dom je pokušaj pomirbe s Draganom.

Pogledaji ovo Dragana Mirković i Toni Bijelić Celebrity Što suprug Dragane Mirković radi ispred njihova dvorca u kasnim noćnim satima? Iznenadio je snimkom usred razvoda

Naime, on je, prema riječima izvora, molio pjevačicu da odustane od razvoda te je obećavao da će se promijeniti, kao i da će se potruditi da stvari budu kao nekada. 

Kako Nova.rs saznaje, Bijelić u proteklih šest mjeseci u dvorcu u nije proveo nijedan cijeli dan, a sada je došao, spreman na sve kako bi mu Dragana oprostila i povukla zahtjev za razvod.

Mislite li da će se Dragana i Toni pomiriti?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Međutim, folk zvijezda mu je rekla da pomirenje ne dolazi u obzir, budući da je godinama tolerirala razne stvari i pokušavala održati brak, te da sada, kada je napokon presjekla, svoju odluku neće mijenjati i da pomirenje „ne dolazi u obzir“.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Dragani Mirković podršku nakon razvoda dala je kolegica s kojom nije pričala 12 godina, evo što joj je poručila

Ona je prema navodima Toniju rekla i da ga, usprkos svemu, ne mrzi i nema negativnih emocija prema njemu, te da želi s njim ostati u što boljim odnosima zbog djece.

Podsjetimo, Dragana i Toni bili su u braku su od 1999. godine i zajedno imaju dvoje djece, kćer Manuelu i sina Marka. Inače, pjevačica je osim po glazbi, nekretninama i vlastitoj TV kući, poznata i kao vlasnica najskupljih automobila na estradi, kojima se također voli pohvaliti.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Dragana Mirković oglasila se o slučaju nestale djevojčice iz Srbije, potaknuo ju je posljednji trag u potrazi koji je šokirao javnost

Dragana i Toni slovili su kao jedan od najstabilnijih parova u regiji, a njihovoj ljubavi i životu mnogi su se divili. Sve do prije tri godine zajedno su živjeli svoju prividnu bajku u jednom dvorcu u Beču od 15 tisuća kvadrata, no njihovoj idili sada je došao kraj.

Srpski mediji raspisali su se i o navodnoj aferi Tonija Bijelića i životu s 15 godina mlađom ljubavnicom, no njegova odvjetnica te je napise sada demantirala.

Pogledaji ovo Lepa Brena Celebrity Lepa Brena o bračnom krahu prijateljice Dragane Mirković: ''To je bio šok za sve nas, mogu samo zamisliti kako se ona osjeća''

''Nije istina da je gospodin Bijelić navodno uveliko započeo zajednički život s drugom ženom, kako je neistinito izneseno u predmetnom članku. Ovim putem moja stranka, gospodin Bijelić ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvijek ponaša časno, dostojanstveno i kao obiteljski čovjek. Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave te o tome ne želi davati izjave'', poručila je odvjetnica Gabriela Banić.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek Matija Cvek - 2 Matija Cvek Matija Cvek +25 Matija Cvek - 1 Celebrity Pogledajte kako izgleda stan Matije Cveka, objave koje je podijelio po Instagramu otkrile su da se pomno pazilo na svaki detalj!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Severina Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik +30 Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene