potaknuo nagađanja

Što suprug Dragane Mirković radi ispred njihova dvorca u kasnim noćnim satima? Iznenadio je snimkom usred razvoda

Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Toni Bijelić Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković - 1 Dragana Mirković - 3 Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković +19 Dragana Mirković Galerija

Suprug Dragane Mirković Toni Bijelić snimio se kako ulazi u njihov dvorac, a video je objavio na društvenim mrežama oko 3 ujutro.

Dok cijela regija bruji o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića nakon 24 godine braka, on je sada sve iznenadio potezom.

Toni se snimio kako automobilom ulazi u njihov dvorac Ebenfurth, a snimku je oko 3 sata ujutro podijelio i u pričama na Instagramu te je u pozadini dodao glazbu iz kultnog filma "Kum".

Pogledaji ovo Dragana Mirković Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda dvorac u kojem su Dragana Mirković i njezin uskoro bivši suprug živjeli prividnu bajku!

Što je Toni tamo radi i je li posjetio Draganu u dvorcu ili je samo prošao kroz ogradu, nije poznato, no svojim potezom uspio je potaknuti i nagađanja o njihovu pomirenju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Bijelic (@tonibijelic)

Podsjetimo, Dragana i Toni bili su u braku su od 1999. godine i zajedno imaju dvoje djece, kćer Manuelu i sina Marka. Inače, pjevačica je osim po glazbi, nekretninama i vlastitoj TV kući, poznata i kao vlasnica najskupljih automobila na estradi, kojima se također voli pohvaliti.

Dragana i Toni slovili su kao jedan od najstabilnijih parova u regiji, a njihovoj ljubavi i životu mnogi su se divili. Sve do prije tri godine zajedno su živjeli svoju prividnu bajku u jednom dvorcu u Beču od 15 tisuća kvadrata, no njihovoj idili sada je došao kraj.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Dragana Mirković se raspadala kada nitko nije ni slutio što joj se događa, mislilo se da živi ljubavnu bajku s hrvatskim biznismenom!

Srpski mediji raspisali su se o navodnoj aferi Tonija Bijelića i životu s 15 godina mlađom ljubavnicom, no njegova odvjetnica te je napise sada demantirala.

''Nije istina da je gospodin Bijelić navodno uveliko započeo zajednički život s drugom ženom, kako je neistinito izneseno u predmetnom članku. Ovim putem moja stranka, gospodin Bijelić ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvijek ponaša časno, dostojanstveno i kao obiteljski čovjek. Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave te o tome ne želi davati izjave'', poručila je odvjetnica Gabriela Banić.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Presretna Maja Šuput jedva je dočekala podijeliti uzbudljive novosti: "Konačno vam mogu otkriti dugo čuvanu tajnu!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković i kći Gabriela Simona Mijoković i kći Gabriela Simona Mijoković i kći Gabriela Ante Gotovac i kći Gabriela +24 Simona Mijoković i kći Gabriela Celebrity Kći Simone i Ante Gotovca proslavila je 18. rođendan, ponosna mama objavila je njihovu zajedničku fotografiju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene