Na sve misli

Kate Middleton prekršila je kraljevsku tradiciju, odvažila se na to jer je njezina životna situacija ipak drukčija nego ranije

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Princeza Kate Middleton s djecom Kate Middleton Kate Middleton i princ William Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton Kate Middleton, princ William Princ Harry i Kate Middleton - 5 Princ Harry i Kate Middleton - 4 +20 Kate Middleton - 1 Galerija

Kate Middleton prekršila je tradiciju kraljevske obitelji poslavši poruku zahvale jednoj obožavateljici koja joj je pisala.

Kensingtonska palača objavila je na službenom profilu na Instagramu javnu zahvalu građanima koji su uputili svoje dobre želje za ozdravljenje princeze od Walesa, iliti Kate Middleton, dok ona prolazi kroz kemoterapiju.

Podsjetimo 42-godišnja princeza u emotivnoj videoporuci krajem ožujka objavila je da je u ranoj fazi liječenja nakon što joj je dijagnosticiran karcinom. Tada je priznala kako je iza nje nekoliko nevjerojatno teških mjeseci za obitelj, ali da je ona dobro i da je svakim danom sve jača.

Pogledaji ovo Princeza Kate Middleton s djecom Celebrity Djeca Kate Middleton odigrala su ključnu ulogu u otkrivanju stanja princeze, nešto ju je najviše mučilo

Otkako je javnost doznala za princezine zdravstvene probleme, svakodnevno pristižu pisma i poruke podrške, a britanski mediji sada pišu kako je jedna žena, imena Allex Marie primila pismo iz palače nakon što je Kate poslala čestitku u kojoj joj želi sve najbolje, i to nakon što je čula da će biti podvrgnuta operaciji abdomena u siječnju.

"Hvala vam na lijepim željama za Njezino Kraljevsko Visočanstvo princezi od Walesa. Vašu ljubaznu gestu veoma cijenimo", stoji u poruci otisnutoj na kartici, na čijem se vrhu nalazi simbol palače.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Kate Middleton bila je prisiljena otkriti da ima rak? Procurile su informacije o prijetnjama s kojima se suočila

Allex je fotografiju poruke objavila na svom profilu na platformi X, odnosno bivšem Twitteru.

"Još u siječnju kada smo obaviješteni da je naša lijepa princeza od Walesa bila na operaciji, poslala sam joj čestitku s našim najiskrenijim željama za ozdravljenje i, naravno, obilje ljubavi. Danas sam dobila ovo lijepo priznanje i iskreno mogu reći da ću ga čuvati cijeli život. Kuverta ima znak Kensingtonske palače na poleđini, mužić je mislio da će morati izvaditi svoje odijelo za vrtnu zabavu (smiješan je), ali je jednako oduševljen kao i ja što je primio ovo prekrasnu i dragocjenu poruku. Nastavljamo moliti za iscjeljenje naše prelijepe princeze od Walesa", napisala je u objavi.

Pogledaji ovo Kraljica Camilla Celebrity Kraljica Camilla oglasila se prvi put o stanju Kate Middleton i otkrila nove detalje kako se osjeća: "Znam da je ona..."

Palača obično šalje čestitke samo u posebnim prilikama kao što su rođendani i Božić, kada ih također prima od kraljevskih obožavatelja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 2 Renata Končić Minea - 1 Renata Končić Minea - 3 Renata Končić Minea - 9 +25 Renata Končić Minea - 8 Celebrity Minea poslala ozbiljno upozorenje zbog onog što je doživjela ovih dana: "Trebalo mi je više od dvije godine da..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Filip Živojinović Filip Živojinović +25 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 4 Celebrity Suprugu Aleksandre Prijović naglo pozlilo dok je ona bila pored njega: "Počela je kukati, plakati, njega su polijevali vodom!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene