Na sve je mislila

Djeca Kate Middleton odigrala su ključnu ulogu u otkrivanju stanja princeze, nešto ju je najviše mučilo

Princeza Kate Middleton s djecom Princeza Kate Middleton s djecom Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Kate Middleton s djecom Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton, princ William Princ Harry i Kate Middleton - 5 Princ Harry i Kate Middleton - 4 Princ Harry i Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 3 Kate Middleton i princ Willam +20 Kate Middleton i princ William - 2 Galerija

Bliski izvor otkrio je kako djeca Kate Middleton pomažu majci u oporavku, ona su igrala i ključnu ulogu kod otkrivanja njenog stanja.

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis odigrali su ključnu ulogu u odabiru vremena objave zdravstvenog stanja princeze od Walesa. Djeca su poseban izvor podrške dok se ona liječi od raka, a kraljevski stručnjak sad je otkrio i koliko joj znači njihova podrška.

Ranije ovog mjeseca, princeza od Walesa objavila je u emotivnoj video poruci da ide na preventivnu kemoterapiju nakon što joj je otkriven rak. U videu je objasnila kako je trebalo vremena da sve objasni djeci na način koji je za njih prikladan i da ih ona i princ William uvjere da će biti dobro.

Pogledaji ovo Kralj Charles III. - 2 Celebrity Kralj Charles nakon uskršnje mise dirnuo je okupljene gestom kojoj su se građani potajno nadali, pokazao je koliko mu dužnost znači unatoč lošem zdravlju

U razgovoru za People izvor je sada otkrio da su djeca princa i princeze od Walesa, princ George, princeza Charlotte i princ Louis bili izvor podrške tijekom liječenja Kate Middleton.

''Djeca su u središtu njihova svijeta i vrlo im je važno da se zajedno zabavljaju kad god mogu''.

Pogledaji ovo Kralj Charles III. Celebrity Svi pričaju o simpatičnoj gesti kralja Charlesa, evo kako je pokazao da i u teškom periodu misli na svoj narod!

Vjeruje se da je princeza od Walesa svoju dijagnozu objavila na dan kada su George, Charlotte i Louis napustili školu Lambrook u Bracknellu zbog uskršnjih praznika. Vraćaju se u učionicu tek kasnije u travnju, čime se stvara prostor za zajedničko privatno vrijeme obitelji.

Objava je možda bila tempirana kako se njezina djeca ne bi odmah suočila s pitanjima školskih kolega nakon objave vijesti. Obitelj je provela uskršnje praznike zajedno prilagođavajući se Kateinoj dijagnozi, koja je otkrivena u postoperativnim testovima nakon njezine velike operacije abdomena.

''Obično provode dječje praznike u prostranom Anmer Hallu u Norfolku - njihovom seoskom domu i poznati su po tome što uživaju u aktivnostima na otvorenom poput vožnje bicikla i hodanja'', kaže izvor.

''Sada je logično vrijeme objave videa, čekalo se da se djeca rastanu od škole. I pogodila je savršenu notu'', kazala je kraljevska biografkinja Sally Bedell Smith.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Izvor blizak Kate Middleton otkrio je detalje princezinog govora koji je uzdrmao svijet: "Osjećala je da to mora učiniti..."

A proteklih dana pričalo se i da je Kate bila prisiljena objaviti svoje stanje zbog mogućnosti da informacije procure u javnost.

Istaknula je kako cijelo ovo vrijeme ima veliku podršku svoje obitelji.
''Imati Williama uz sebe u ovom trenutku veliki je izvor utjehe i sigurnosti, isto kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. Oboma nam to mnogo znači'', dodala je Kate u videu koji je snimila u vrtu Windsor.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević na Instagramu Alen Bičević - 3 Alen Bičević - 2 Alen Bičević - 1 +32 Alen Bičević - 8 Celebrity Ma nema šanse da bi ga prepoznali! Naš pjevač objavio svoju fotografiju staru 7 godina: ''Moje lice izgleda nepoznato!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina sa sinom Severina sa sinom Severina Severina +26 Severina Celebrity Severina objavila nove fotografije sa sinom, a jedna nikoga nije ostavila ravnodušnim: "Koliko ponosa dok gleda svoju mamu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene