poruke podrške stižu sa svih strana

Kate Middleton u objavi o borbi s rakom dirnula javnost spominjanjem svoje djece: ''Trebalo nam je vremena...''

Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 3 Kate Middleton s djecom Kate Middleton i princ William s djecom - 3 Kate Middleton i princ William s djecom - 4 Kate Middleton i princ William s djecom - 5 Kate Middleton i princ William s djecom - 10 Kate Middleton i princ William s djecom - 6 +19 Kate Middleton i princ William s djecom - 7 Galerija

Princeza od Walesa dirljivo je otkrila kako umiruje svoju malu djecu usred svoje borbe s rakom nakon objave da se bori s bolešću.

Kate Middleton dirnula je obožavatelje dijelom videozapisa u kojem govori o svojoj djeci.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Kate Middleton ima rak, šokirala obraćanjem javnosti nakon mjeseci čekanja: ''Bio je to veliki šok, teški mjeseci su iza mene''

Majka troje djece kaže da su ona i princ William objasnili situaciju svojoj djeci Georgeu, Charlotte i Louisu nakon velikog šoka i njezine dijagnoze karcinoma.

''William i ja učinili smo sve što možemo da procesuiramo cijelu situaciju i riješimo što je moguće više unutar naše obitelji. Trebalo nam je vremena da objasnimo sve Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je prikladan za njih i da ih uvjerimo da ću biti dobro. Mojoj obitelji je trebalo nešto vremena, prostora i privatnosti'', rekla je.

Istaknula je kako cijelo ovo vrijeme ima veliku podršku svoje obitelji.

''Imati Williama uz sebe u ovom trenutku veliki je izvor utjehe i sigurnosti, isto kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. Oboma nam to mnogo znači'', dodala je Kate.

Najstarije dijete, 10-godišnji princ George, mogao bi biti najsvjesniji majčine situacije, a čini se da će se dječak već u ranoj dobi susresti s ozbiljnim stvarima na koje ga pripremaju i u budućnosti obzirom da je prvi na redu za tron poslije princa Williama.

Charlotte ima osam godina, a Louis pet.

Pogledaji ovo Kate Middleton - 1 Celebrity Oglasio se direktor bolnice u kojoj je operirana Kate Middleton, evo što je rekao o ogromnom propustu koji se dogodio

Još od prošlog prosinca nagađalo se što se događa s omiljenom članicom kraljevske obitelji, a sve je otišlo toliko daleko da se pojavilo bezbroj teorija zavjera.

Kate nitko nije vidio nakon operacije abdomena u siječnju, a sad je jasno i zašto.

Princeza će se neko vrijeme oporavljati u tajnosti.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Juričić i Martina Todorić - 2 Marko Grubnić, Nina Badrić i Martina Todorić Tia Juričić i Martina Todorić - 1 Tia Jurčić - 4 +20 Tia Jurčić - 3 Celebrity Tia Jurčić u dalekoj Americi pohvalila se posjetom Hrvatice koja se nakon rastave povukla iz javnosti, evo tko joj je to doputovao!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina Severina Zorica Andrijašević Donna i Severina +26 Severina - 2 Celebrity Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene