Vremena se mijenjaju...

Jedan detalj na fotografiji princa Williama i malenog Georgea prije bi skandalozno kršio kraljevske protokle, primjećujete li što ne valja?

Princ William i princ George - 6 Princ William i princ George - 6 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i princ George - 6 Princ William i princ George - 5 Princ William i princ George - 4 Princ William i princ George - 2 Princ William i princ George - 1 Princeza Charlotte Princeza Diana Princ William i princeza Diana Princeza Diana Princ Harry i princeza Diana +19 Princeza Diana - 4 Galerija

Princ William i princ George nesmetano su bili u zajedničkom izlasku, ali jedna stvar na njihovim fotografijama zapela je za oko kraljevskim obožavateljima.

Vidjeti princa Williama s rukom na ramenima sina Georgea čini se neupadljivim prema današnjim standardima. Ali, kraljevskoj obitelji ovakvi dodiri prije nekoliko desetljeća bili su strogo zabranjeni. Tako je bilo sve do dolaska Williamove majke, Lady Diane Spencer.

''Živim za svoje sinove. Bez njih bih bila izgubljena'', rekla je jednom Diana. Takve riječi kraljica Elizabeta nikad nije izrekla, ali ne zato što nije htjela, već zato što nije smjela.

U studenom 1985. Diana je rekla: ''Ono što je najvažnije, moja je uloga biti majka i supruga. To je ono što pokušavam postići.''

Dok je drugima prioritet bila dužnost, Diana je bila roditelj.

Danas se čini kao da njezin primjer slijedi njezin sin, princ od Walesa.

Upravo to pokazao je na ragbi utakmici Wales - Argentina na koju je stigao sa svojim sinom Georgeom, a dok su razgovarali s ragbijašima, William je Georgea držao oko ramena.

George je već u nekoliko navrata pokazao kako slijedi upute svog oca te da mu je on veliki uzor, a desetogodišnjak na službenim putovanjima s ocem itekako uživa.

No, ovo nije bio jedini put. William i Kate bezbroj su puta pokazali nježnost u javnosti prema svojoj djeci, a otkako su osnovali svoju obitelj, budući kralj i kraljica stalno pokušavaju dokazati da su i oni samo obična obitelj s troje djece te da su kraljevska pravila u kojima se prije nije smjelo pokazivati osjećaje prema članovima obitelji otišla u povijest.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Sampaio - 5 Sara Sampaio - 4 Sara Sampaio - 2 Sara Sampaio - 3 +21 Sara Sampaio - 1 Celebrity Nekad svoje tijelo baš i nije voljela, a sada je sama objavila fotografije zbog kojih ju je gledala cijela plaža

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Osbourne - 1 Kelly Osbourne - 3 Kelly Osbourne - 2 Kelly Osbourne - 1 +16 Kelly Osbourne - 3 Nekad i sad Bivša punašna slatkica imala je što za pokazati u rijetkom izlasku, ali priznaje da je s nečim ipak pretjerala: "Otišla sam predaleko"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene