Predstavnik je modernog vremena!

Prije deset godina ovom fotografijom svijet je upoznao novog prijestolonasljednika, a on će već danas prekršiti važan kraljevski protokol!

Kate Middleton i princ William s Georgeom Kate Middleton i princ William s Georgeom Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ George - 1 Princ George - 2 Princ George - 3 Kate Middleton i princ William s Georgeom Princ George (Foto: Getty Images) Princ George (Foto: Getty Images) Princ George rođen je 2013. Ponosni kraljevski par s prinovom (Foto: AFP) Princ George Princ George (Foto: Instagram) +21 Princ George (Foto: Instagram) Galerija

Princ George slavi 10. rođendan, a budući prijestolonasljednik već danas će prekršiti važnu kraljevsku tradiciju koju su morali proći i njegov otac, ujak, djed i ostali u redu za tron.

Budući britanski kraljevski prijestolonasljednik princ George danas slavi okrugli 10. rođendan, a ovaj poseban dan već su mu čestitali i njegovi roditelji na društvenim mrežama.

Uz njegovu fotografiju na kojoj u svečanim hlačama i košulji sjedi na stepenicama i nasmiješeno gleda u kameru, princeza Kate Middleton i princ William poželjeli su mu najljepše želje.

'’10 danas! Želimo princu Georgeu sve najljepše za rođendan!'' napisali su.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Otkako se saznalo da Kate i William očekuju svoje prvo dijete, sve oči bile su uprte u kraljevsku obitelj i svi su željno iščekivali čuti hoće li se roditi dječak koji će poslije Williama naslijediti krunu.

Princ George Alexander Louis javnosti je predstavljen nakon samo 24 sata te ga je oduševljena masa pred bolnicom tada prvi put vidjela. Sretni roditelji William i Kate iznijeli su bebicu iz bolnice St. Mary pred novinare, a prve fotografije novorođenog princa odmah su preplavile svjetske medije.

Njegovo ime objavljeno je nekoliko dana poslije.

George danas ima i mlađu sestru Charlotte i brata Louisa, a ovo troje dječice gdje god se pojave uvijek su prava atrakcija zbog svog nestašnog ponašanja. Međutim, princ George u posljednje je vrijeme preuzeo ulogu starijeg brata te se na pojavljivanjima uvijek ponaša pristojno i kudi mlađu sestricu i brata ako su vrckavi.
A zanimljivo je da će princ George danas prekršiti važan kraljevski protokol koji su dosad prošli i njegov otac i ujak i svi ostali mogući prijestolonasljednici kada navrše 10 godina.

Naime, od ove subote trebao je imati obvezu služenja u vojsci, ali to se ipak neće dogoditi. Njegovi roditelji odlučili su da će Georgea poštedjeti tradicije kako bi mu pružili što normalnije odrastanje u kojem ima slobodu da kroji svoju sudbinu i da bira akademske korake prema vlastitim interesima.

Ljudi diljem svijeta pridružuju se čestitkama mladom princu koji je sada već svjestan uloge koju će jednog dana morati preuzeti od svog oca i postati kraljem Velike Britanije i Commonwealtha.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Novak i Jelena Đoković - 13 Novak i Jelena Đoković - 12 Novak i Jelena Đoković - 11 Novak i Jelena Đoković - 10 +26 Novak i Jelena Đoković - 9 Celebrity Tko ne bi htio ovako cool roditelje? Pogledajte kako su Đoković i supruga uživali u morskim radostima s djecom, za ljetovanje su odabrali našu obalu!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Niclas Castell - 1 Niclas Castell - 2 Niclas Castell - 3 Niclas Castell - 4 +24 Niclas Castell - 5 Celebrity Zgodna brineta bila je glavni fokus poznatog umjetnika i očito je uživala u njegovu društvu, no sve zanima što će na to reći njegova supruga?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene