Zvijezde tribina!

Reakcije princeze Charlotte i princa Georgea na novog pobjednika Wimbledona postale su pravi hit na internetu, pogledajte jesu li uspjeli zasjeniti brata koji se ovaj put nije pojavio!

Princeza Charlotte i princ George - 4 Princeza Charlotte i princ George - 4 Profimedia 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte i princ George - 2 Princeza Charlotte i princ George - 1 Kate Middleton i princeza Charlotte - 2 Kate Middleton i princeza Charlotte - 1 Princeza Charlotte - 6 Princeza Charlotte - 5 Princeza Charlotte - 4 Princeza Charlotte - 3 Princeza Charlotte - 2 Princeza Charlotte - 1 +26 Princ George - 4 Galerija

Kraljevska obitelj redovno prati tenis, a sada su na finalni meč na Wimbledonu poveli i svoje dvoje djece čije su reakcije postale pravi hit na internetu.

Kraljevska obitelj sudjelovala je na finalnom teniskom meču na Wimbledonu, a Kate Middleton i princ William sa sobom su u svečanu ložu poveli i svoje dvoje djece, princa Georgea i princezu Charlotte.

Djeca su s radošću pozdravljala ostale VIP goste u loži i pratila teniski meč, a njihove reakcije ubrzo su postale pravi hit na internetu.

Carlos Alcaraz postao je novi miljenik svijeta tenisa, a novi kralj Wimbledona oduševio je i princezu Charlotte koja ga je upoznala. I princ George i njegova mlađa sestra podigli su šake u zrak kako bi proslavili Alcarazov prvi Wimbledonski naslov u trenutku kad je bilo očito da je 20-godišnjak pobijedio vrsnog Novaka Đokovića.

Kate Middleton potom je predala trofej novom tenisaču br. 1, a Charlotteino pljeskanje dok je sa strahopoštovanjem zurila u Alcaraza, nervozno čekajući da mu se predstavi, doista je ukralo show.

Snimku možete pogledati OVDJE.

U preslatkoj snimci susreta Charlotte i Georgea s Alcarazom, princeza od Walesa također se može čuti kako govori "Čestitam" dok se rukuje s novim prvakom.

Princeza od Walesa rekla je Elli Ottaway, koja vodi program za mlade All England Cluba: ''Ovo je Charlotte prvi put, George je došao prošle godine. Nestrpljivo su gledali. Charlotte se uhvatila u koštac s bodovanjem. A Louis je bio jako uzrujan što danas neće doći.''

Međutim, iako je većinu turnira malena pratila pozorno, ponekad je utonula u stolicu i izgledala kao da ne može podnijeti gledati utakmicu. Radila je potom grimase i dosađivala se, a njezine fotografije koje možete vidjeti u našoj galeriji pravi su hit.

Bio je to i prvi put da je Charlotte prisustvovala turniru na Wimbledonu.

Njezin brat princ George ove je godine pokazao da je već malo ozbiljniji te pristojno prati što se događa dok je nosio odijelo i izgledao vrlo elegantno, ali u nekim trenucima bio je ushićen i iznerviran dok je promatrao akciju na središnjem terenu, a ponekad je na poteze tenisača čak i pognuo glavu te lice prekrio rukama.

George je prvi put na Wimledonu bio prošle godine, a sljedeće godine mogli bismo očekivati i njihovog najmlađeg brata Louisa koji je još uvijek vrlo nestašan te svojim grimasama uvijek zabavlja fotografe i javnost.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 1 Megan Fox - 2 Megan Fox - 3 Megan Fox - 6 +25 Megan Fox - 5 Celebrity Slavna ljepotica objavila fotografije koje su svima oduzele dah, a morao je reagirati i zaručnik za kojeg nije htjela ni čuti!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll Ivana Knoll - 7 +30 Ivana Knoll - 1 Celebrity Pogledajte snimku zbog koje je Ivana Knoll dobila upozorenje Instagrama, požalila se odmah: "Preseksi sam za njih"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene