Bilo je to previše

Pogledajte snimku zbog koje je Ivana Knoll dobila upozorenje Instagrama, požalila se odmah: "Preseksi sam za njih"

Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll/Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 2 +24 Ivana Knoll - 3 Galerija

Ivana Knoll se požalila da joj je Instagram uklonio video koji je objavila na toj popularnoj društvenoj mreži na kojoj ju prati 3,3 milijuna obožavatelja.

Naša najpoznatija navijača Ivana Knoll požalila se svojih 3,3 milijuna obožavatelja koliko ju prati na profilu na Instagramu da joj je ta popularna društvena mreža uklonila video koji je objavila.

Riječ je o videu u kojem Ivana nosi bikini s minijaturnim tangicama, a koji je očito prekršio smjernica zajednice o čemu su je i obavijestili.

"Preseksi za Instagram, svaki tjedan me uklanjanju", napisala je Ivana u priči na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)


Ivana je početkom mjeseca pokazala kako se provodi na Ibizi, a s tamošnjih plaža pohvalila se fotografijom u kupaćem kostimu na kojima je u prvi plan stavila svoju bujnu stražnjicu u minijaturnom badiću.

Na Instagramu je prati više od 3,3 milijuna ljudi, a većinu pratitelja stekla je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, kada su njezine fotografije u oskudnim navijačkim izdanjima obilazile svijet.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt - 3 Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 4 Brad Pitt - 1 +20 Hugh Jackman Celebrity Zgodni Brad Pitt prati Novaka Đokovića u finalu Wimbledona, snimljen je na tribinama u zanimljivom društvu, a tu su i druge poznate face!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Jane Birkin i Serge Gainsbourg Jane Birkin i Serge Gainsbourg - 3 Jane Birkin i Serge Gainsbourg - 4 Jane Birkin i Serge Gainsbourg - 2 +12 Jane Birkin i Serge Gainsbourg - 1 Zanimljivosti Zbog 18 godina starijeg boema bacila se u rijeku iako nije znala plivati, a njihovu je ludu ljubav zbog jedne stvari osudio čak i Vatikan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene