Nole ih je okupio!

Zgodni Brad Pitt prati Novaka Đokovića u finalu Wimbledona, snimljen je na tribinama u zanimljivom društvu, a tu su i druge poznate face!

Brad Pitt - 3 Brad Pitt - 3 Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt - 3 Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 4 Brad Pitt - 1 Hugh Jackman Daniel Craig i Rachel Weisz Emma Watson Novak i Jelena Đoković Novak i Jelena Đoković - 2 Jelena i Novak Đoković - 5 +14 Jelena i Novak Đoković - 6 Galerija

Brad Pitt snimljen je na finalu ovogodišnjeg Wimbledona koji igraju Novak Đoković i Carlos Alcaraz Garfia.

Omiljeni holivudski glumac Brad Pitt stigao je na finalni meč ovogodišnjeg Wimbledona koji igraju Novak Đoković i Carlos Alcaraz Garfia, a snimljen je u zanimljivom društvu.

59-godišnji Brad smjestio se na tribinama pokraj filmskog redatelja i bivšeg Madonna supruga Guya Ritchieja kojeg dugo nismo vidjeli u javnosti i producenta Jeremyja Kleinera i napeto prati meč, a primijetili su ih i fotografi.

Osim Brada na tribinama su se pojavili i njegovi kolege Daniel Craig i Rachel Weisz, Emma Watson i Hugh Jackman koji se pohvalio da navija za Novaka. Tu su i španjolski kralj Filipe VI., James Norton, Andrew Garfield i mnogi drugi koji nisu htjeli propustiti ovaj sportski spektakl. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hugh Jackman (@thehughjackman)

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jane Birkin - 3 Jane Birkin - 1 Jane Birkin - 2 Jane Birkin - 3 +8 Jane Birkin - 6 Celebrity Preminula legendarna glumica i ikona Jane Birkin, bila je jedna od najvećih senzacija, a pamtit će je i po omiljenom modnom detalju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 4 Jelena Rozga - 5 Jelena Rozga - 1 +25 Jelena Rozga - 2 Celebrity Ispod pripijene haljine Jelene Rozge jasno su se ocrtavali svi njeni atributi, a jednim dijelom tijela privukla je ipak najveću pažnju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene