Vidi se, ali što se može...

Nepoželjan detalj na outfitu Kate Middleton pokvario je njezinu blistavu pojavu na Wimbledonu, ovo je noćna mora svake žene!

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 7 Kate Middleton - 8 Kate Middleton - 6 Kate Middleton - 5 Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 2 Kate Middleton Princeza Charlotte - 5 Princeza Charlotte - 1 +24 Kate Middleton - 4 Galerija

Kate Middleton imala je čast predati trofej novom pobjedniku Wimbledona, ali lijepi trenutak zasjenila je haljina koju je nosila, a koja je bila sva izgužvana.

Vojvotkinja od Walesa imala je čast u finalu teniskog natjecanja na Wimbledonu predati trofej novom pobjedniku Carlosu Alcarazu.

Nakon meča s Novakom Đokovićem, Kate Middleton je ponosno ušetala na teren noseći zelenu haljinu koja je pratila liniju njenog tijela s kratkim rukavima, ali na svim fotografijama odmah je bio uočen jedan detalj. Naime, cijela njena haljina bila je izgužvana te od materijala koji ne podnosi sjedenje i prijevoz pa je tako, kad je Kate ustala, cijela haljina imala nabore od sjedenja.

Princezu to nije omelo da stavi osmijeh na lice kao i obično i preda trofej pobjedniku, a unatoč svemu što se događalo ona je bila jedna od glavnih fokusnih točki fotografa.

Na zadnji meč stigla je u pratnju supruga princa Williama te kćerku Charlotte i starijeg sina Georgea.

Inače, Kate već godinama redovno u svečanoj loži prati teniske utakmice, a posebno dobar prijatelj joj je i umirovljeni tenisač Roger Federer koji joj je nedavno pravio odlično društvo tijekom jednog meča.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 1 Megan Fox - 2 Megan Fox - 3 Megan Fox - 6 +25 Megan Fox - 5 Celebrity Slavna ljepotica objavila fotografije koje su svima oduzele dah, a morao je reagirati i zaručnik za kojeg nije htjela ni čuti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 7 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 4 +26 Sonja Kovač - 2 Nekad i sad Isplivale fotografije Sonje Kovač iz davne 2008. godine, evo kako je izgledala kada je još bila daleko od laskave titule koju danas nosi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene